elfiko
lipcowe mamy ´05
Lilka ale super wielkie gratulacje
oo Ysia a dlaczego nas tak rzadko odwiedzasz co??
na razie uciekam może jeszcze potem zajrzę
pa
Kate tez nagana co to za zaniedbywanie kolezanek nu nu wstydz sie
hihi tez tak robieWiecie co? Wzięłam w weekend męża na przetrzymanie i wygrałam. Pamiętacie, jak kiedyś robiłam strajk z myciem naczyń? Wtedy oczywiście skapitulowałam i umyłam, ale tym razem mi się udało :-) W piatek Łukasz robił na kolacje tosty, po kolacji ja umyłam naczynia ale powiedziałam mu, że toster myje on (bo ja tego nienawidzę robić), no i... umył :-) Wiecie kiedy????? W niedzielę wieczorem Zajęło mu to jedyne 48 godzin, hihi. No ale jest już jakiś postęp. Tracy Hogg byłaby z niego dumna. Następnym razem może wystarczy jedna doba :-)
i tez mniej wiecej tak długo czekam na efekty
a skoro już jesteśmy przy pieczeniu: zrobiłam śmietankową babę Joaski i już w niedziele nie było okruszków do zbierania.... mam w domu dwa małe odkurzacze tzn. jednego dużego ale kiedy widzi ciasto to wcale nie jest lepszy od tego małego łobuza
tylko ja dałam za dużo (jak na mój gust) rodzynek i była trochę mokra w środku, a nie lubie takich ciast... zkalcowatych poza tym była przesmaczna :-) :-) :-) :-)
hmmm chyba moją co??
hihi następnym razem jak dasz dużó rodzynek to dodaj dwie łyżki mąki, nie wyjdzie taka mokra :-)