reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka ale super wielkie gratulacje

oo Ysia a dlaczego nas tak rzadko odwiedzasz co??

na razie uciekam może jeszcze potem zajrzę
pa

Kate tez nagana :wściekła/y: co to za zaniedbywanie kolezanek:no: nu nu wstydz sie :-p

Wiecie co? Wzięłam w weekend męża na przetrzymanie i wygrałam. Pamiętacie, jak kiedyś robiłam strajk z myciem naczyń? Wtedy oczywiście skapitulowałam i umyłam, ale tym razem mi się udało :-) W piatek Łukasz robił na kolacje tosty, po kolacji ja umyłam naczynia ale powiedziałam mu, że toster myje on (bo ja tego nienawidzę robić), no i... umył :-) Wiecie kiedy????? W niedzielę wieczorem :szok: Zajęło mu to jedyne 48 godzin, hihi. No ale jest już jakiś postęp. Tracy Hogg byłaby z niego dumna. Następnym razem może wystarczy jedna doba :-)
hihi tez tak robie
i tez mniej wiecej tak długo czekam na efekty :tak::laugh2:

a skoro już jesteśmy przy pieczeniu: zrobiłam śmietankową babę Joaski i już w niedziele nie było okruszków do zbierania.... mam w domu dwa małe odkurzacze :-D :-D :-D :-D tzn. jednego dużego ale kiedy widzi ciasto to wcale nie jest lepszy od tego małego łobuza

tylko ja dałam za dużo (jak na mój gust) rodzynek :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: i była trochę mokra w środku, a nie lubie takich ciast... zkalcowatych :confused: poza tym była przesmaczna :-) :-) :-) :-)

hmmm chyba moją co?? :baffled::eek::-p:cool2:
hihi następnym razem jak dasz dużó rodzynek to dodaj dwie łyżki mąki, nie wyjdzie taka mokra :tak::-):cool2:

reklama
ale narobiłyscie mi smaka na to meksykańskie żarełko:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
ja tez chcę:-( :-( :-( :-( :-(

heh, ostatnio zaciągnęłam łosia do meksykańskiej restauracji właśnie i skutecznie mi zepsuł wieczór :wściekła/y: :no: Okazało się (o czym on również nie wiedział), że meksykańskie żarełko strasznie mu nie smakuje, więc choć bardzo się starał, nie potrafiłam się już delektować jedzonkiem. A jak kupuję sobie nachos do kina, to też zawsze mi podkradnie i potem przez kilka minut wypytuje, jak mogę to jeść :-p :baffled: :baffled: :baffled: A ja lubię takie klimaty i również zazdroszczę Wam tego, co będzie się działo w sobotę :cool2:

reklama
Do góry