reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jeszcze raz baaaaardzo goraco wam dziekuje :-) :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

jestem prze prze szczesliwa :-)
teraz mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze ciaza bedzie bezproblemowa i obedzie sie bez lezenia w szpitalu

LIlka ja też jeszcze raz serdecznie gratuluje!!! Oby ta ciąza była bezproblemowa, będe trzymac kciuki :tak:
aaaa swoja droga kochana hehe fajne rzeczy kupujesz na alegro :-p i nie mowie tutaj o spodniach hehe chociaz one tez fajne :tak::-):laugh2::-p:cool2:

Byliśmy dziś z małżownikiem na "Testosteronie" i sama nie wiem, czy to wina niewygodnego miejsca na sali, czy to wina filmu, jakoś nie czuję się powalona na kolana, ups:zawstydzona/y:.
Były śmieszne sceny, nie przeczę, ale spodziewałam się chyba czegoś innego.
Wróciłam z mdłościami od nadmiaru popcornu popijanego wodą niegazowaną i od zbyt małej odległości od ekranu.
Jeszcze teraz wszystko mi wiruje:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

noo to nie ide do kina , poczekam moze łos cos tam pościaga :tak:
Puściutko, puściutko...
A ja byłam wczoraj u fryzjera i nie muszę już wyrywać odstających siwych włosów, hehe. :-) :-) :-)

hehe a ja nadal bez grzywki, przez te chorowanie nie mam kiedy isc jej obciac :baffled:
Klaudia dawaj fote swojej głowki!
I Brunetka tez!! :tak:

reklama
:szok::szok::szok::szok:
Brawo!!
Moja wstaje niezmiennie między 5:30 z 6:00 rano :zawstydzona/y::no::no::no:
A ja niezmiennie jestem niedospana:wściekła/y:.
Wezmę się za zmianę jej rytmu dnia ale dopiero po wyprawie poznańskiej;-).
Łoś będzie tydzień poza domem, to będziemy się katować z Julką same :-D

Edytko nie jesteś sama z tym niedospaniem,
u nas pobódki co prawda 6:00/6:30,
ale za to w nocy zaliczamy wybudzenia
i na to wychodzi,ze śpię jak zając pod miedzą,
a rano mam efekt kompletnego wyczerpania:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :dry:

:szok::szok::szok::szok:
Brawo!!
Moja wstaje niezmiennie między 5:30 z 6:00 rano :zawstydzona/y::no::no::no:
A ja niezmiennie jestem niedospana:wściekła/y:.
Wezmę się za zmianę jej rytmu dnia ale dopiero po wyprawie poznańskiej;-).
Łoś będzie tydzień poza domem, to będziemy się katować z Julką same :-D

Już niedługo zmiana czasu, to może się Julka sama przestawi :-)

Klaudia dawaj fote swojej głowki!
:tak:
Jakoś mi nie ma kto zrobić :no: Ale po weekendzie napewno coś sie znajdzie :-)

O rany Elfiku :-( Skąd ci się to cholerstwo przypelętało??
hmmm szczerze ...to G nas pozarażał, on wyzdrowiał a my z Weronika gorzej to znosimy
Jesli o mnie chodzi to ja ostatnio poprostu osłabiona byłam, anemia te sprawy babskie i takie wirusy sie mnie łatwo chwytaja teraz

Elficzku ojejku kochana,co sie z Tobą dzieje bidulko,
PRZESYŁAM CI DUŻE POKŁADY ZDRÓWKA:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
musisz trzynmac sie myśli,że wszystko bedzie w porządku
i w piatek po tym antybiotyku choróbska nie bedzie,
kochana buziaki dla Ciebie:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

ale zasmuciła mnie ta wiadomość:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Hanti nie smutkuj sie, ja sie nawet dobrze czuje, tak naprawde to wczoraj u tego lekarza w szoku byłam jak mi powiedział co mi jest.
Ja tam na kontrole poszłam, co prawda kaszle bardzo nadal ale juz sie lepiej czuje,słaba jestem ale myslałam ze to osłabienie po chorobie a on mi tutaj ze mam szmery w oskrzelach i zastrzyki mi przywalił :baffled:

idę po kawkę..............mam ochotke na taką kawkę
z3828406xpx8.jpg

lub taką
z3828466xpb7.jpg

wyglądają przepysznie:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

no cóż ale pozastaje mi zwykła rozpuszczalna z mleczkiem;-) :tak: :-)

Już niedługo zmiana czasu, to może się Julka sama przestawi :-)

Jakoś mi nie ma kto zrobić :no: Ale po weekendzie napewno coś sie znajdzie :-)
Taaa ja tez czekam na zmiane czasu
Weronika ma swoje zwyczajne wstawanie miedzy 6.30 a 7 rano ale dzisiaj akurat jak musiałysmy wstac wczesniej bo ja na zastrzyk na 8 jechałam to małej nie mogliśmy dobudzic :szok:
Skończyło sie na tym że jechałam z sąsiadem a G został z Weronika, spała do 8.40 :szok::szok::szok:

Klaudia trzymam za słowo w sprawie foteczki

hej babeczki :-):-)

jestem i ja!!!

Kuba oglada sezamoky zakatek i tanczy...........hehehhee

klaudia
no to pospaliscie, ja sie pochwale ze razem z Kuba wstalismy dzisiaj o 9:45 hihihi:-)

elf biedny tyłeczek, dobrze edzia radzi ocet na tyłek i wioooo

reklama
Do góry