reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

lece na jakieś śniadanko i po polepszacz humoru ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) :-)

książkę jakąś, o czym Wy myślicie!!!:dry: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
Hej kochane :)

Ostatnio dzieje sietroszke............byliśmy u nerologa i wszystko ok powiedziałą ze widzi ze ja troszkę nerwowa jestem....................no fakt
wczoraj leciałąm do apteki po srodki uspokajające bo już nie mogłam prawie w głos wyłam, znowu się pożarłam z siostrą mam juz dośc tego napięcia bryyyy no i dzwoniłąm za mieszkaniami na wynajm bo miałąm jednak zostać w domu, bo niewaidomo co i jak, no ale jednak zostaje w do,mu tylko pokój zmieniam na większy i siostrze oddaje swoj zeby znowu mieli dwa.

no a neurolog mówiła że wszystko ok no i mamy tereraz znowu psychjologa ale to trzeba czekac miesiac :/
no i dała nam syrop dla tymcia na nerwy ale mu nie daję bo nie chce go faszerować a moze cos sie zmieni jak będą teraz mieli więcej miejsca do zabawy (o chłopcach mówię) no i jeszcze coś miałam aha jeszcze mówiła że po prostu nie może sobie poradzic z tymi emocjami np jak do przedszkola pójdzie to też może byc cieżko

no i jeszcze news :D dzis przyjada do nas fajne babeczki w gości mali juz cali w skowronkach bo przyjedzie................otylka !!!! tak dziś spotykamy siez hanti :D

a widzę że klaudynka o muzykę pytała.,..........ja słucham wszystkiego ale ogólnie mam kasetki i płytki punk ska reggae :) jakiś rock............

buzki

:szok: :szok: :szok:
Aż strach pomyśleć co dziecko by zjadło przez cały dzień z babcią:-D
O rany, nawet nie chcę myśleć :-)

Smooth Jazzik też uwielbiam. Mam wszystkie płytki Niedźwiedzia :-)
A poza tym kocham:
- Sade, Sinead O'Connor, Stinga, Pink Floyd, Dźem, Rolling Stones no i Happysad :-)

Hej baby!

My już po spacerze, niby u nas super słonko ale strasznie wieje:baffled:
Skończyły mi się pieluchy dla Julki, w osiedlowym sklepiku nie ma, łosia do wieczora nie ma, kupy nie było, więc się zastanawiam co ja zrobię jak Julka coś zrobi:confused:
Tetra? No chyba nie mam wyboru:szok::zawstydzona/y:

hello :-)

u nas dzisiaj pochmurnie,ale nawet ciepło
oooooooooo słoneczko wychodzi:-) :-) :-) :-) :-) :-)

jedziemy dzisiaj na kawkę,tak jak pisała Kredzia,
do nich do domku..............no zabaczymy,czy dziś też Otylka
bedzie taka zadziora,bo tam jest trzech chłopców
i to na swoim terenie;-) :tak: :tak: :tak: :tak:

wczoraj z Okazji Dnia Kobiet
dostałam od mołża miniaturową różyczkę w doniczce,
ślicznie pachnie:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
oraz ciasteczko w kształcie serduszka..........pyszzzzzzne,
Otylcia dostała też serduszko,tylko mniejsze:happy: :happy: :happy:

Od szwagra dostałam żółtą różyczkę,Otylcia czekoladki Milka,
a od Taty bombonierkę nadziewaną koniakiem,a Otylcia
kinder czekoladki oraz Kubusia............................
z pracy przyszła kartka z życzeniami,
więć ten dzień obfitował w miłe akcenty:happy: :happy: :happy:

Witajcie w ten pochmurny poranek. Z nowości: dziś w pracy wizytacja najwyższego szefostwa (chyba będą wszystkich brac na dywanik, PO KOLEI :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: ); Julka z okazji Dnia Kobiet przebiła sobie uszka (tzn. z pomoca opiekunki: M wściekły :dry: a mi sie podoba, no i problem z głowy, bo i tak byśmy to kiedyś zrobili:tak: ); od małża dostałam wczoraj jednego tulipana, którego Julka zgrabnie podzieliła na płatki i łodyżkę zanim zdąrzyłam wyciagnąć wazon i jeszcze wielką aferę o przełączenie kanału telewizyjnego :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: no cóż, :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: dla niego :-)

Elen trzymaj się,oj chyba nikt nie lubi szych za plecami na kontroli,
a co do tulipana............skoro tata zapomniał,że ma już dwie kobiety,
Julia poradziła sobie i wzięła swoja część;-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ja Juli przebiłam w dzień jej pierwszych urodzin - czyli już kilka miesięcy temu i zgadzam się że czy wcześniej tym lepiej :tak:

teraz juz by nie było tak łatwo :baffled:

wie że ma kolczyki - pokazuje innym - dotyka - ale nie ciagnie specjalnie czy coś takiego, jeszcze bardzo szybko jej się uszka zagoiły i nie było wcale z tym kłopotu :-)

tylko trzeba uważac żeby nie zaciągnąć przy rozbieraniu czy ubieraniu :tak:

Melll,ale macie już fajnie,ja się nie mogłam zdecydować
i teraz mi coraz trudniej podjąć tą decyzję,
a kolczyki sobie czekają:baffled: :baffled: :baffled:

Hejka :) U nas szaro buro :-) A ja się chyba przejęłam tymi ciążami waszymi, bo ciągle mnie mdli. Normalnie jakbym w ciąży była, a nie jestem napewno bo mam @. I w ogóle ciągle mi się w głowie kręci, jakbym sobie coś popiła. Kurcze, chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło.

Klaudia nie jesteś odosobniona w swoich dolegliwościach,
co prawda ja juz po @,ale zawroty i ból głowy mam

To się nam koleżanka relaksowała. Ale ci zazdroszcze!!!!!!! Ja ciągle nie mam na nic czasu :-( A jak tam zakwasy?

oj :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: polecam wszystkim kobietkom,
a zakwasy...........wczoraj troszkę się powyciągałam,
a dzisiaj idę na następną dawkę wypocinek na siłowni,
a od przyszłego tygodnia mam ambicję na trzy razy w tygodniu;-) :tak: :tak: :tak: :tak: :-)

reklama
Hej baby!

My już po spacerze, niby u nas super słonko ale strasznie wieje:baffled:
Skończyły mi się pieluchy dla Julki, w osiedlowym sklepiku nie ma, łosia do wieczora nie ma, kupy nie było, więc się zastanawiam co ja zrobię jak Julka coś zrobi:confused:
Tetra? No chyba nie mam wyboru:szok::zawstydzona/y:

Edytko szkoda,ze nie można przez kompa sobie przesłać,
u nas cała paka pieluch w zapasie i Otylcia podzieliłaby się z Julią:tak: :-) :-) :-) :-) :elvis: :elvis:

Do góry