reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja sobie własnie słucham "Happysad". Znacie ten zespół?? Odkryłam ich jakieś 2 lata temu i się zakochałam. Wg mnie to najlepszy polski zespół ostatnich czasów - super teksty, super muzyczka, no i w ogóle są super. Szkoda tylko, że jakoś tak ich nie słychać w radiu za często.

A tak w ogóle, to jakiej muzyki słuchacie?? Bo ja bez muzyki, to żyć nie mogę :-)

Witam wiosennie :-)

Zacznę od krótkiej recenzji "Testosteronu". Brunetko, ten film to "masakra jest jakaś" ;-) ;-) ;-) :cool2: . A tak serio, fajnie, ze dałaś wczoraj sygnał, bo miałam świetny wieczór. Film jest prześmieszny, a gra aktorska doskonała. Polecam! :cool2: :cool2: :cool2:

Uffff...ulżyło mi;-);-):-p:-p:-p:-p

Mój małż stwierdził, że ten film pokazuje jego teorię zycią:wszytsko co robisz, robisz dla kobiet(tak ładnie to ujęłam:tak:).
A i jeszcze naszła mnie taka mysl, że jak się chce można zrobić super film nie wykorzustując masy pieniędzy na jakieś efekty specjalne itp.

Dobra więcej nic nie gadam, bo laski , które nie były zaraz mnie zlinczuja:-p:-p:-p:-p

Dzien dobry tak w ogóle , zaraz zmykamy na spacerek:-)

To widzę, że większość babci ma takie ambicje, nie tylko nasza :-)
Jak moja teściowa jest z Maćkiem i ja wychodzę na zajęcia (w sumie nie ma mnie 2 godziny), to jak przychodze zawsze "spowiada" się z tego, co Maćkowi dała do jedzenia. I wygląda to tak (przypominam, że to wszystko w czasie dwóch godzin):
- jabłko,
- banana,
- kiwi,
- ciasteczko,
- jajeczniczkę z bułeczką
- czasami jeszcze danonka :baffled:
Tyle mi mówi, a pieron wie, co jeszcze jest na tej liście :-)
:szok: :szok: :szok:
Aż strach pomyśleć co dziecko by zjadło przez cały dzień z babcią:-D

A tak w ogóle, to jakiej muzyki słuchacie?? Bo ja bez muzyki, to żyć nie mogę :-)
ja ostatnio głównie smooth jazz i gwen stefani :cool2: :cool2:

Mój małż stwierdził, że ten film pokazuje jego teorię zycią:wszytsko co robisz, robisz dla kobiet(tak ładnie to ujęłam:tak:).
szkoda, ze w moim życiu są to zazwyczaj inne kobiety... :baffled:

reklama
Do góry