reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

chyba 3 suwaczki się mieszczą na maxa;-)
więc musisz zrobić losowanie :cool2::cool2:
.............

Baby czy podoba Wam się nowa fryzura Ewy Drzyzgi?
wygląda prawie jak nasz elvisek :elvis:

nooooo:zawstydzona/y::no: Mi się najbardziej w takich krótkich, potarganych podobała:laugh2:
Teraz to wygląda prawie jak gejsza hihihi:cool2: albo elvisek :elvis:
paskudna ta fryza :no:
kto ja tak obciął? tragedia

reklama
troche nadrobiłam ale jeszcze duuuzo przede mną...
dlatego pozwólcie ze na razie tylko pogratuluje Lilce i wracam do pracy :eek:

melduję tylko że zmywara działa nop i ją podłączylismy jak trzeba

a za godzinkę jadę na stary ryneczek na babskie spotkanie z koleżankami policjantkami:-)
będzie fajnie i będe bezpieczna hihi

do juterka:cool2:

aa martynia smarkata coraz bardziej i pokasływać zaczęła na jutro zapisałam do pediatry zobaczymy

pa

Kurcze ale narobiłyście mi ochotę na ten "Testosteron". Ale my nie mamy z kim Maćka zostawić wieczorem :-( Z kim wy zostawiacie maluchy???

a ku ku z pracy

Ania!! No nareszcie, już sie martwiłam o Ciebie :elvis:

Kurcze ale narobiłyście mi ochotę na ten "Testosteron". Ale my nie mamy z kim Maćka zostawić wieczorem :-( Z kim wy zostawiacie maluchy???
Klaudia ja mam ten sam problem, nie mam z kim dziecka zostawic
niestety mój problem całodzienny jest nie tylko wieczorny :-(
Maciuś cudny, mądrala z niego i taki sie wydaje grzeczniutki, spokojny super!!

reklama
022.gif

Drogie Kobitki wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta :-D :-D

Do góry