elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baby dobrze, że zmieniłyście avatarki, bo mi dziś w nocy śniła się foka-Lilki i mewka-Edzi hi hi hi :-) ;-)
Cześc baby,
czemu mi nikt nie powiedział, że dziś bedzie tak ciepło co??? ;-)
ale jestem zła, zgrzałąm się jak głupek :-)
ukrop nie z tej ziemia, a ja dziś w pikowanj zimowej kurtce i kozakach, z rękawiczkami w torebce, dobrze, że czapki nie wzięłam ;-)
Dasa jesteś najlepszaBaby dobrze, że zmieniłyście avatarki, bo mi dziś w nocy śniła się foka-Lilki i mewka-Edzi hi hi hi :-) ;-)
szkoda Britney
ogladałam kiedys film o niej
i tam pokazywali ze od małego jej matka ją posyłąła na wszystkie konkursy spiewu
jezdziły od stanu do stanu
oni byli bardzo biedni i zyli z wygranych na córce
to było do przewidzenia ze jej sie to na psychice odbije bo ona w zasadzie nie miala dziecinstwa i ci ludzie to mowili wlasnie
szkoda jej i jej dzieciaczkow bo teraz ponoc ex mąż je ma i wychowuje z byłą......porazka
Joasiowy Kubasek cudny nad suwaczkiem
a jak tam było Asiu u pediatry? co jest Kubusiowi??
nic mu nie jest, lekka infekcja gardła, pani doktor powiedziała ze w czas zadziałałam na zarazki hehe
dostalismy jeszcze masc pod nosek, pisałam kiedys ze Kuba ma takie zmiany, okazało sie ze grzybiczne, podejzewam ze od smoczka, tazke własnie wygotowywuje wszystkie butle i smoka!!!!
szkoda Britney
ogladałam kiedys film o niej
i tam pokazywali ze od małego jej matka ją posyłąła na wszystkie konkursy spiewu
jezdziły od stanu do stanu
oni byli bardzo biedni i zyli z wygranych na córce
to było do przewidzenia ze jej sie to na psychice odbije bo ona w zasadzie nie miala dziecinstwa i ci ludzie to mowili wlasnie
szkoda jej i jej dzieciaczkow bo teraz ponoc ex mąż je ma i wychowuje z byłą......porazka