reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hello, hello

Witam:-) :-)
U nas też wiosna pełną gębą:-D :-D :-D
Iwon świetnie, że Korniszonek zrezygnował z tego mleczka:tak: no i witaj wśród mam, których dzieciaczki przesypieję całe noce:cool2:

Uuuu ja niestety to tych mam to chyba nie zagladne jeszcze przez najblizszy rok:sick: :sick: :sick: Dzisiejsza noc byla FATALNA, Alek obudzil sie o 23-ciej i za skarby nei chcial usnac, co mu sie nie zdarzylo jeszcze w takim nasileniu. Kladl sie probowal soac i po chwili siadal, chcial isc do okna sprawdzic, czy tatus przyjechal, a jak zobaczyl samochod to chcial zejsc na dol. Po godzinie niespania kiedy juz wrocil do lozka (ze mna) nie mogl usnac przez kolejna godzine albo dluzej. No koszmar!

Oooo, rzeczywiście wiosna, skoro myślicie tak intensywnie o pozbyciu się cellulitu :cool2:

Mnie też przerażenie ogarnęło, gdy spojrzałam w lustro :szok: Tym bardziej, że od kilku tygodni siedzę w domku na tyłku, objadam się (no bo mdłości :zawstydzona/y: ), no i wychodowałam sobie na udach takie latające, mięciutki coś :baffled: Tak mysle co wykombinowac, bo w ciązy to chyba za wiele nie zdziałam....

Tak więc moja terapia wygląda następująco:
- duzo wody
- spacerki po poludniu w miarę mozliwości
- więcej owoców
- kremik napinający
- masazyk gabką-drapaczką pod prysznicem
- od 4go miesiąca gimnastyka :-)

Elfiko dzięki

Przepis na dietę ....
Owoce, warzywa, soki z owocówi warzyw (wyciskane, nie z kartonów) no i oczywiście królowa oczyszczania WODA w dużych ilościach

A jakies przyprawy? typu sol? Np mozna sobie ugotowac zimniaczi, ale jesc niesolone? Kurcze moze to i nei glupi pomysl z ta dieta oczyszczajaca. Sa jakies inne jeszcze?

Gazelko a jakze zdzialasz i to duzo. Z Maciusiem wygladalas przeslicznie to i tym razem dasz rade:tak: Melanie chodzila na silownie nawet.
Swoja droga ciekawa jestem ogromnie co tam u nich i jak porod minal w obcym panstwie:tak:

Przyszła do nas wiosna
i Edytka jest radosna
dużo się teraz stanie
bo znalazłam młodej nianię

buahahaa:szok::-D:-D

Dogadałam się z babką od nas z osiedla, co prawda pilnuje normalnie dzieciaka, ale zgodziła się zająć Julką wieczorami od czasu do czasu:-D:laugh2:

A teraz żeby być w temacie idę po jabłko i kawę :cool2:

reklama
Do góry