Lilka
Fanka BB :)
ciekawe ile z Was teraz oglada "taniec z gwiazdami"???
no ja tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekawe ile z Was teraz oglada "taniec z gwiazdami"???
czesc melllciu :-):-):-):-)
Ja oglądałam :-)ciekawe ile z Was teraz oglada "taniec z gwiazdami"???
Witajcie dziewczyny!!dziewczyny kiedy zmieniacie łóżeczko na normalne łóżko dla dzieci ???
ja się nad tym poważnie zastanawiam bo Julia w łóżeczku nie chce spać wcale
za to wchodzi na łóżko i sama zasypia w ciagu 5 minut :-)
i tak mysle że zamiast łóżeczka jakbym kupiła jakieś niskie rozkładane z bokami wokół głowy i wstawiła zamiast łóżeczka i tak pomalutku by sobie Julia sama ćwiczyła spanie skoro łóżeczko tak źle na nią działa
czy śpią juz jakieś dzieci na normalnych łóżkach
Martusia, no to gratulacje dla Alusia. Ale mnie rozśmeszył z tym "cicho bądź". Musze coś takiego nauczyć Maćka, bo jak przychodzi teściowa i włącza telewizor to nastawia tak głośno, że ja musze do drugiego pokoju wychodzić, bo mnie to denerwuje. Tyle razy już przy niej ściszałam, ale nie załapała o co chodzi :-)Uuuuu widze, ze cicho i glucho.
Jeszcze sie pochwale, ze synek moj dzisiaj po raz pierwszy zaspiewal poczatek pisoeneczki jaka mu spiewam od malego;-) "Jada jada dzieci droga..." To chyba najdluzsze zdanie jakie wypowiedzial, a brzmialo "jada jado dzieci dogom" i jeszcze cwaniaczek podlapal (chyba tate) i jak tylko cos za glosno jest w telewizji czy auto jedzie to mowi "cicho badz"
Dziewczyny na koniec pytanie za 100 punktow:
Jakie sa najskuteczniejsze metody pozbywania sie cellulitu z ud?
Macie cos sprawdzonego??
Mam na to 3,5 miesiaca czasu
Dobranocka
Hihi, jak mam to samo :-) I w dodatku sąsiadkę, która orgazm przeżywa w takich decybelach w jakich moja teściowa ogląda telewizor :-)Wstalam chlopaki spaly, a ja wlosy polecialam Aaaa akurat siedza w tym pokoiku mialam okazje uslyszec jak sie nasi wspollokatorzy kochaja Kurcze ja jak slysze cos podobnego, albo ogldam to sama mam straszna ochote.