reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
mell;-) dziekujemy za komplemencik
martuska gratuluje bez-pieluszkowego dzionka i tego nocniczka
martynia zwiewa szybciutko na widok nocnika:szok:
nie wiem czemu ale u nas narazie ładujemy w wpieluche

a łóżka też szukamy bo niestety martynia nie spi już w łóżeczku:no:
panika na całego odkąd zablokowała się łapkami i nóżkami w nocy

no i śpimy w trójkę :cool2: :-p i szukamy odowiedniego łóżka
napewno będzie z zabezpieczeniem na boki
mała bardzo się kręci i kula

elficzkuu:elvis: :elvis: :elvis: zdrówkaa

dziewczyny kiedy zmieniacie łóżeczko na normalne łóżko dla dzieci ???

ja się nad tym poważnie zastanawiam bo Julia w łóżeczku nie chce spać wcale:no:

za to wchodzi na łóżko i sama zasypia w ciagu 5 minut :tak: :-)

i tak mysle że zamiast łóżeczka jakbym kupiła jakieś niskie rozkładane z bokami wokół głowy i wstawiła zamiast łóżeczka i tak pomalutku by sobie Julia sama ćwiczyła spanie :tak: skoro łóżeczko tak źle na nią działa :-p

czy śpią juz jakieś dzieci na normalnych łóżkach :confused: :confused: :confused:
Witajcie dziewczyny!!
Moje dziecie od jakichś 3 miesięcy śpi w normalnym łóżku właśnie takim rozkładanym jak pisze Mell z bokami wokół głowy.Sprawdza się nieźle, Gabryśka właściwie całe noce na nim przesypia, rzadko wskakuje do nas na łóżko........., ale wskakuje czasami.

Cześć dziewczyny!Alka wiki ze serduszkiem Natanka jest roznie tzn.najwazniejsze ,ze nigdy nie sinieje(bo to byloby bardzo grozne)ale ubytek mial sie zrastac a jak na razie to badanie ECHO wykazalo,ze jest troche wiekszy:-( .Natomiast EKG wychodzi bardzo ladnie .W czerwcu jedziemy znowu na badania.

hej babeczki :-):-)

ciezka noc za mna.........Kuba kaszlał nad ranem strasznie i niestety nie spał dobrze a my razem z nim, ide ratowac sie kawa......:happy::happy:

reklama
Hej :-) No i znowu poniedziałek. U nas śliczna pogoda - podobno w tym tygodniu ma być do 17 stopni. Huraaaaaaaa!!

Uuuuu widze, ze cicho i glucho.
Jeszcze sie pochwale, ze synek moj dzisiaj po raz pierwszy zaspiewal poczatek pisoeneczki jaka mu spiewam od malego;-) "Jada jada dzieci droga..." To chyba najdluzsze zdanie jakie wypowiedzial, a brzmialo "jada jado dzieci dogom" i jeszcze cwaniaczek podlapal (chyba tate) i jak tylko cos za glosno jest w telewizji czy auto jedzie to mowi "cicho badz" :-D

Dziewczyny na koniec pytanie za 100 punktow:
Jakie sa najskuteczniejsze metody pozbywania sie cellulitu z ud?
Macie cos sprawdzonego??
Mam na to 3,5 miesiaca czasu:-p

Dobranocka:elvis:
Martusia, no to gratulacje dla Alusia. Ale mnie rozśmeszył z tym "cicho bądź". Musze coś takiego nauczyć Maćka, bo jak przychodzi teściowa i włącza telewizor to nastawia tak głośno, że ja musze do drugiego pokoju wychodzić, bo mnie to denerwuje. Tyle razy już przy niej ściszałam, ale nie załapała o co chodzi :-)

Wstalam chlopaki spaly, a ja wlosy polecialam Aaaa akurat siedza w tym pokoiku mialam okazje uslyszec jak sie nasi wspollokatorzy kochaja:-D Kurcze ja jak slysze cos podobnego, albo ogldam to sama mam straszna ochote.
Hihi, jak mam to samo :-) I w dodatku sąsiadkę, która orgazm przeżywa w takich decybelach w jakich moja teściowa ogląda telewizor :-D :-)

Do góry