reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja wieczorkiem tez chyba skusze sie na "skazanego na smierc"......
mam nadzieje, ze moje dziecko mi na to pozwoli :cool2::cool2:

Lilka zycze wytrwałosci i siły......mam nadzieje, ze ta rozłaka jeszcze bardziej zcementuje Wasz zwiazek!!!!!!a te 5 miesiecy zleci szybciutko!!

reklama
Lila a Ty niesmutkuj sie, a noz Karol przyjedzie szybciutko. niech ten czas z milenka plynie Wam szybciochem. Mieszkacie juz w tym nowym (Karolowym) mieszkanku? nie doczytalam jeszcze:dry:

czesc Martusiu
nie,nie przeprowadziłam sie do Karola mieszkania
jakos tak....tu czuje sie u siebie a tam? jakos nie
i za nic nie ma mi sie tam przeprowadzic
a rodzinka cały czas mnie o to pyta
normalnie sie migałam
teraz wale prosto z mostu ze nie chce tam, isc i nie mysle o tym
K bedzie zawiedziony pewnie z lekka
ale ja mam nadzieje ze okaze sie ze szybko sie tam do niego przeniose i nie bede sie musiała tam urzadzac bo nikt tam nie mieszka i jakos tak ful roboty na tym mieszkaniu jest ze mi sie odechciewa i mnie odrzuca :sick:

namotałam co?:confused:

a ja wieczorkiem tez chyba skusze sie na "skazanego na smierc"......
mam nadzieje, ze moje dziecko mi na to pozwoli :cool2::cool2:

Lilka zycze wytrwałosci i siły......mam nadzieje, ze ta rozłaka jeszcze bardziej zcementuje Wasz zwiazek!!!!!!a te 5 miesiecy zleci szybciutko!!

dziekuje Asiu :elvis:
tego posta pisze jeszcze raz bo Milena mi kompa zresetowała :-)

ja tez mam nadzieje ze mi szybciutko zleci czas
ale mam nadzieje ze nie bede musiała byc słomiana wdową za długo :happy:

Maji przeszło, chyba to jednak przez tego grzyba było. Już jadła i piła i wymiotów naszczęście nie ma. Mam nadzieję, że tak zostanie.

czesc Martusiu!!!

a mój jeden chłopak własnie wstał i ogląda Elmo a drugi wraca ze szkoły i juz ise nie moge doczekac kiedy bedzie bo ostatnio tak ma ło ze sobą przebywam...a cod o filmow to bede oglądac dzis skazanego na smierc (R. zobył odcinki drugiej serii) Drugi serial który mnie tak wciągnął (pierwszy to losci -Aniu.g :cool2: )
Ja też wielka fana Prison Break:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Jestem praktycznie na bieżąco tak jak leci na Foxie.Czyli konczę już praktycznie drugą serie.

Aniu chcesz to opowiem ci co jest w drugiej serii:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Maji przeszło, chyba to jednak przez tego grzyba było. Już jadła i piła i wymiotów naszczęście nie ma. Mam nadzieję, że tak zostanie.

To dobrze że juz po kłopocie - trzymajcie się Tusinki ;-) :-)

A Maciek to chyba jeszcze nigdy grzybków nie jadl...

zmykam bo R mi marudzi, ze ja ciągle na forum, hm.. czy ja siedzę ciągle na forum?????????????????????

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry