reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc mamuski :happy:

jakos nie pisałam ostatnio bo nie mialam czasu (pakowanie Karola i wszelkie zawirowania z tym zwiazane)
no a teraz jak mam czas to chyba nie mam weny :baffled:
jakos mi tak dziwnie w domu i wiecej czytam niz pisze :-(
chyba sie musze jakos oswoic z tym ze go nie bedzie tak długo

nie ma mi kto Mili kąpac :cool2: nie ma mojego osobistego masazysty i drapacza hehee :-D :cool2: i tak pusto, dziwnie,czysto w mieszkaniu :eek:
a od czwartku bede na bezrobociu i tez tak jakos sie dziwnie w pracy czuje
było ciezko jak cholerka i jest,ale jakos sie wtopiłam

normalnie kanał na całego:no:

reklama
o kurcze Tusia zycze Mai zdrówka - cennych rad Ci nie dam bo się wcale nie znam. mam tylko nadzieje ze to nie to cholerstwo co dorwało JUlke E_mamy:no:

E-mamo, Ivonko -dzieki za życzenia zdrowia:elvis:

E_mamo fota przednia :tak: :tak: wklej nam wiekszą - plizzzzzzzz

Aniu Szwarc ja jeszcze raz wielkie dzieki za wczorajszą rozmowe
Ania ma taki hmmm namietny głos :tak: super! i jest tak jak myślałam kochana i mądrą osóbką.
i ja Ci dziekuje Elfiku i za rozmowe i za komplementy :elvis::elvis: :elvis: wiesz rozmawiąjąc z Tobą miałam razenie jakbysmy się znały jak łyse konie i mimo ze Ci bardzo współczuje przejsc zdrowotnych to i tak morda mi się cieszyła ze mogłam z Tobą pogadac...

Lila a Ty z Mili kiedy dołaczycie do Karola ??

nie wiem :-(
i tu jest pies pogrzebany
bo gdybym chociaz wiedziała na jak długo sie rozstajemy to jakos bym odliczała i zyła nadzieją

a tak? nie wiem ani kiedy przyleci do mnie,ani kiedy dołaczymy z Mili do niego :-( poprostu nic nie wiemy

Karol przyjmujac sie tam do pracy powiedział ze po 3 miesiacach bierze 5 dni wolnego bo po nas przyjedzie
zgodzili sie,ale....co wyjdzie w praniu nigdy nic nie wiadomo :-(

Czesc niedzielnie
oddzywam sie i na glownym, bo z nadarbianiem jeszcze moze mi zejsc troche :sick:

Kredzia jak milo Cie zobaczyc na forum znowu:tak: :-)
Tymik slicznie wymalowny na zdjeciu w profilu:happy:

Tusia idz do lekarza jutro, a jak by sie pogarszalo dzisiaj jeszcze to na pogotowie przeciez zawsze mozna podejsc. kurcze oby majeczce przeszlo.
Edzia masz piekne zdjecie i jeszcze iwonka taka zalotna, cukiereczek:tak:

Lila a Ty niesmutkuj sie, a noz Karol przyjedzie szybciutko. niech ten czas z milenka plynie Wam szybciochem. Mieszkacie juz w tym nowym (Karolowym) mieszkanku? nie doczytalam jeszcze:dry:

U mnie chlopaki spa (chyba juz czas na pobudke), ja tylko rosol zrobilam i chyba pojde go zjesc, zanim boysy wstana.
Mam ochote na jakis dobry film na wieczor, ale jaki?

U mnie chlopaki spa (chyba juz czas na pobudke), ja tylko rosol zrobilam i chyba pojde go zjesc, zanim boysy wstana.
Mam ochote na jakis dobry film na wieczor, ale jaki?
czesc Martusiu!!!

a mój jeden chłopak własnie wstał i ogląda Elmo a drugi wraca ze szkoły i juz ise nie moge doczekac kiedy bedzie bo ostatnio tak ma ło ze sobą przebywam...a cod o filmow to bede oglądac dzis skazanego na smierc (R. zobył odcinki drugiej serii) Drugi serial który mnie tak wciągnął (pierwszy to losci -Aniu.g :cool2: )

reklama
Do góry