reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć:zawstydzona/y:;-)

Klaudiuś, na razie młoda zaczęła wcinać miśkopty, od rana chodzi za mną i "mama mniam mniam ciach" woła hihihi ;-)
Może w końcu coś drgnie do przodu :tak:
Oby:tak::tak::tak: Wystarczajaco duzo przeszłyście....

reklama
hej babinki!!!!:-):-):-)

taka niewyspana to sie dawno nie czułam.......
a jeszcze mnie czeka tyle roboty......:sick::sick:

edziu kochana super ze Julcia juz lepiej, to juz pewnie koncoweczka i Młoda pewnie zaraz zacznie nadrabiac zaległości w jedzeniu!!!!!:cool2::cool2:
ps. Kuba wczoraj zasypiajac wołał Jukaaaaaaa pi, Jukkkaaaa pi hehehehe

No jak miło powiedzieć dzień Dobry w sobotę na BB:-)
siema:cool2:
Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć:zawstydzona/y:;-)

Klaudiuś, na razie młoda zaczęła wcinać miśkopty, od rana chodzi za mną i "mama mniam mniam ciach" woła hihihi ;-)
No to juz lepszej wiadomości nie mogłam usłyszeć. Tak trzymać:-)

Łosie się kąpią a ja wpadłam za chwilę. Dziś czuje że nadchodzi mój ulubiony czas kiedy mogę wietrzyć chałupę. ech...tak wiosennie jakoś dziś:tak:

A jeszcze nadmienię, ze łosie przynieśli mi dziś śniadanie do łożka:-)
Dobra de wycierać miniłosia:-p

hejo :-)

u nas też słonecznie ale mroźny wiatr ...
my już po spacerku, po obiadku , teraz Juli śpi :tak:

Wiki zdrówka :elvis:

Całe szczęscie.I będzie jeszcze lepiej z każdym dniem:tak:

To jeszcze pochwalę się, że Mati waży 12.3. Nie pamietam jak wychodzi w rankingu dzieciaczków:-p;-), ale chyba nie najgorzej.

I po raz pierwszy szczepienie spowodowąło u niego gorączkę.Gorączkował przedwczoraj w nocy, wczoraj był jeszcze mega marudą, ale dzis mam już "swoje"stare" dziecko":cool2::-p;-);-):happy::cool2:Całe szczęcie.

Tak wogóle to Mati po raz drugi w zyciu gorczkowal(pierwszm razem jak mial trzydniowke).

reklama
ALKA gigantyczne buziaczki - oby ten rok przyniosl Ci zapragnione zmiany (domek, praca:))
No i dawaj znac jak to jest - juz w przyszlym roku przyjdzie na mnie czas:baffled:

Do góry