Oby Wystarczajaco duzo przeszłyście....Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć;-)
Klaudiuś, na razie młoda zaczęła wcinać miśkopty, od rana chodzi za mną i "mama mniam mniam ciach" woła hihihi ;-)
Może w końcu coś drgnie do przodu
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babinki!!!!:-):-):-)
taka niewyspana to sie dawno nie czułam.......
a jeszcze mnie czeka tyle roboty......:sick::sick:
edziu kochana super ze Julcia juz lepiej, to juz pewnie koncoweczka i Młoda pewnie zaraz zacznie nadrabiac zaległości w jedzeniu!!!!!
ps. Kuba wczoraj zasypiajac wołał Jukaaaaaaa pi, Jukkkaaaa pi hehehehe
taka niewyspana to sie dawno nie czułam.......
a jeszcze mnie czeka tyle roboty......:sick::sick:
edziu kochana super ze Julcia juz lepiej, to juz pewnie koncoweczka i Młoda pewnie zaraz zacznie nadrabiac zaległości w jedzeniu!!!!!
ps. Kuba wczoraj zasypiajac wołał Jukaaaaaaa pi, Jukkkaaaa pi hehehehe
No jak miło powiedzieć dzień Dobry w sobotę na BB:-)
siema
Łosie się kąpią a ja wpadłam za chwilę. Dziś czuje że nadchodzi mój ulubiony czas kiedy mogę wietrzyć chałupę. ech...tak wiosennie jakoś dziś
A jeszcze nadmienię, ze łosie przynieśli mi dziś śniadanie do łożka:-)
Dobra de wycierać miniłosia
siema
No to juz lepszej wiadomości nie mogłam usłyszeć. Tak trzymać:-)Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć;-)
Klaudiuś, na razie młoda zaczęła wcinać miśkopty, od rana chodzi za mną i "mama mniam mniam ciach" woła hihihi ;-)
Łosie się kąpią a ja wpadłam za chwilę. Dziś czuje że nadchodzi mój ulubiony czas kiedy mogę wietrzyć chałupę. ech...tak wiosennie jakoś dziś
A jeszcze nadmienię, ze łosie przynieśli mi dziś śniadanie do łożka:-)
Dobra de wycierać miniłosia
Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć;-)
Całe szczęscie.I będzie jeszcze lepiej z każdym dniem
. Dziś czuje że nadchodzi mój ulubiony czas kiedy mogę wietrzyć chałupę. ech...tak wiosennie jakoś dziś
U nas też wiosennie. I mam Nianiu identyczne odczucia.Ehhh czuć wiosną...
To jeszcze pochwalę się, że Mati waży 12.3. Nie pamietam jak wychodzi w rankingu dzieciaczków;-), ale chyba nie najgorzej.
I po raz pierwszy szczepienie spowodowąło u niego gorączkę.Gorączkował przedwczoraj w nocy, wczoraj był jeszcze mega marudą, ale dzis mam już "swoje"stare" dziecko";-);-)Całe szczęcie.
Tak wogóle to Mati po raz drugi w zyciu gorczkowal(pierwszm razem jak mial trzydniowke).
I po raz pierwszy szczepienie spowodowąło u niego gorączkę.Gorączkował przedwczoraj w nocy, wczoraj był jeszcze mega marudą, ale dzis mam już "swoje"stare" dziecko";-);-)Całe szczęcie.
Tak wogóle to Mati po raz drugi w zyciu gorczkowal(pierwszm razem jak mial trzydniowke).
reklama