reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć:zawstydzona/y:;-)

Klaudiuś, na razie młoda zaczęła wcinać miśkopty, od rana chodzi za mną i "mama mniam mniam ciach" woła hihihi ;-)
Może w końcu coś drgnie do przodu :tak:
Oby:tak::tak::tak: Wystarczajaco duzo przeszłyście....

reklama
hej babinki!!!!:-):-):-)

taka niewyspana to sie dawno nie czułam.......
a jeszcze mnie czeka tyle roboty......:sick::sick:

edziu kochana super ze Julcia juz lepiej, to juz pewnie koncoweczka i Młoda pewnie zaraz zacznie nadrabiac zaległości w jedzeniu!!!!!:cool2::cool2:
ps. Kuba wczoraj zasypiajac wołał Jukaaaaaaa pi, Jukkkaaaa pi hehehehe

No jak miło powiedzieć dzień Dobry w sobotę na BB:-)
siema:cool2:
Z Julcią chyba wychodzimy w końcu na prostą... aż się boję pisać, żeby nie zapeszyć:zawstydzona/y:;-)

Klaudiuś, na razie młoda zaczęła wcinać miśkopty, od rana chodzi za mną i "mama mniam mniam ciach" woła hihihi ;-)
No to juz lepszej wiadomości nie mogłam usłyszeć. Tak trzymać:-)

Łosie się kąpią a ja wpadłam za chwilę. Dziś czuje że nadchodzi mój ulubiony czas kiedy mogę wietrzyć chałupę. ech...tak wiosennie jakoś dziś:tak:

A jeszcze nadmienię, ze łosie przynieśli mi dziś śniadanie do łożka:-)
Dobra de wycierać miniłosia:-p

hejo :-)

u nas też słonecznie ale mroźny wiatr ...
my już po spacerku, po obiadku , teraz Juli śpi :tak:

Wiki zdrówka :elvis:

Całe szczęscie.I będzie jeszcze lepiej z każdym dniem:tak:

To jeszcze pochwalę się, że Mati waży 12.3. Nie pamietam jak wychodzi w rankingu dzieciaczków:-p;-), ale chyba nie najgorzej.

I po raz pierwszy szczepienie spowodowąło u niego gorączkę.Gorączkował przedwczoraj w nocy, wczoraj był jeszcze mega marudą, ale dzis mam już "swoje"stare" dziecko":cool2::-p;-);-):happy::cool2:Całe szczęcie.

Tak wogóle to Mati po raz drugi w zyciu gorczkowal(pierwszm razem jak mial trzydniowke).

reklama
ALKA gigantyczne buziaczki - oby ten rok przyniosl Ci zapragnione zmiany (domek, praca:))
No i dawaj znac jak to jest - juz w przyszlym roku przyjdzie na mnie czas:baffled:

Do góry