reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja jakiś tydzień temu ściągłam tipsy i do tej pory mnie opuszki palców bolą :baffled:

NiaNia Ty coś mówiłaś że też już nie masz :confused:
doszły Twoje paznocie do siebie już :confused:
Znam ten ból :dry:
Niania mi poleciła odżywkę do paznokci Nail Tek II Intensive, ale ja kupiłam sobie zestaw Nail Tek II Foundation + Nail Tek II Intensive
Zestaw Profesional Nail tek II+ Foundation*nailtek (161907495) - Aukcje internetowe Allegro

Polecam:tak: Pierwsza odżywka znacząco wzmacnia płytkę jest ona grubsza, ale matowa i potem daję tą drugą i paznokcie ładnie błyszczą

reklama
dziewczyny
Julia przed chwilą wylała na siebie Vanish :-( :-( :-(

była ze mną w łazieńce i nie zauważyłam że wiełą go sobie, chciała uciec i się oblała na buzi, oczy i wszystko :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: to była saszetka ale już rozpoczęta ...

Boże chyba nic jej nie bedzie :-(

miała szybki prysznic i pokremowałam ją dobrze

Julia znowu jeść nie chce :no:

dziś już jej dawałam serek, zupe, kanapki, i nic :zawstydzona/y:

teraz zrobiłam jej parówki .....
Melll ja to samo przechodziłam z Wiktorią, ona potrafiła przez cały dzień nic nie jeść, piła tylko soki:szok:
Ja nabawiłam się nerwicy, jak miałam jej dawać jeść to na samą myśl mi się coś działo
Jedną filiżnkę zupy potrafiła jeść 2 h i na koniec zwymiotować, chodziłam z nią od lekarza do lekarza
Wyniki miała w normie wagę w normie, lekarze mówili że czasem dzieci tak mają i żeby nie zmuszać
Tak naprawdę zaczęła jeść dopiero jak poszła do przedszkola
Ja tego przedszkola się bardzo obawiałam, bo w domu to tylko ja ją potrwfiłam nakarmić i moja mama, i musiało być przy tym istne przedstawienie bo tylko w ten sposób coś zjadła
Teraz jest ok

Znam ten ból :dry:
Niania mi poleciła odżywkę do paznokci Nail Tek II Intensive, ale ja kupiłam sobie zestaw Nail Tek II Foundation + Nail Tek II Intensive
Zestaw Profesional Nail tek II+ Foundation*nailtek (161907495) - Aukcje internetowe Allegro

Polecam:tak: Pierwsza odżywka znacząco wzmacnia płytkę jest ona grubsza, ale matowa i potem daję tą drugą i paznokcie ładnie błyszczą

zawsze miałam mocne paznokcie i na swoich żelem robiłam

ale mi się tipsów zachciało :baffled:

zobaczymy może coś pomoże

dzięki Wiki :elvis:

Melll ja to samo przechodziłam z Wiktorią, ona potrafiła przez cały dzień nic nie jeść, piła tylko soki:szok:
Ja nabawiłam się nerwicy, jak miałam jej dawać jeść to na samą myśl mi się coś działo
Jedną filiżnkę zupy potrafiła jeść 2 h i na koniec zwymiotować, chodziłam z nią od lekarza do lekarza
Wyniki miała w normie wagę w normie, lekarze mówili że czasem dzieci tak mają i żeby nie zmuszać
Tak naprawdę zaczęła jeść dopiero jak poszła do przedszkola
Ja tego przedszkola się bardzo obawiałam, bo w domu to tylko ja ją potrwfiłam nakarmić i moja mama, i musiało być przy tym istne przedstawienie bo tylko w ten sposób coś zjadła
Teraz jest ok

to tak jak u mnie
wszyscy na głowie stoją żeby Julia coś zjadła a ona ma to gdzieś :-p

Kurcze młoda wymiotuje...
Jednak złapała od nas tego wirusa :szok::eek::eek::eek::eek::eek:

Nie wiem co robić...
Dałam jej 5ml smecty strzykawką. Biedna jest jak nie wiem...

edziu ta smekta napewno jej pomoze, mozesz jeszcze podać lakcid, zeby jakos pobudzic flore jelitowa, a jakby pojawiła sie biegunka to nifuroksazyd.....

pamietaj, zeby sie nie odwodnila.............
napewno bedzie dobrze!!!!

hello kochane:-)

E-mamo:-( :-( :-( biedna Julinka............chyba Was lekarz czeka,
bo o ile dorośli moga swoje lekarstwa brać,
z dzieckiem(a zwłaszcza takim małym) nie ma żartów:no: :no: :no:

zupełnie nie pamiętam co brał na to Damian,
ale on był starszy jakieś tabsy miałam
chyba Loperamid i coś na CH..........na uspokojenie żołądka

reklama
edziu ta smekta napewno jej pomoze, mozesz jeszcze podać lakcid, zeby jakos pobudzic flore jelitowa, a jakby pojawiła sie biegunka to nifuroksazyd.....

pamietaj, zeby sie nie odwodnila.............
napewno bedzie dobrze!!!!

nie mamy tego nifuroksazydu... mamy jakiś gastrolit...

Słuchaj Asiu, już podawałyście kiedyś dla Mani dawkowanie tej smecty, co ile i ile się tego daje? Nie mam czasu teraz szukać :( :sick::-:)zawstydzona/y:

Do góry