reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon kochana Wasz Kornelek,
niezły gigancik.................hihihihihiihihihi
rozjechać łóżeczko.............ale to może jakieś
przesłanie,że mu tam ciasno,
a wredni rodzice skazują dziecko na niewygodę,
sami wysypiając się na odpowiedniej przestrzeni;-)
Dzień doberas
tusia25
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny.
Dzis bylam na pobieraniu krwi w swojej przychodni i pierwszy raz tak mnie bolało pobieranie. Nie wiem czy ta babka mi żle wbiła czy co?, mam teraz taką twardą bulwę pod skórą i cała reka mnie boli. Kurde więcej tam nie pojdę. Au.
Dzis bylam na pobieraniu krwi w swojej przychodni i pierwszy raz tak mnie bolało pobieranie. Nie wiem czy ta babka mi żle wbiła czy co?, mam teraz taką twardą bulwę pod skórą i cała reka mnie boli. Kurde więcej tam nie pojdę. Au.
tusia25
No i najważniejsze.
kasiuK współczuję ci tych przeżyc, mam nadzieję, że juz wiecie w czym problem i jak więcej nie dopuścic do takich rzeczy. A co do karetek to sobie nie wyobrażam jakby mnie mieli w takiej sytuacji nie wpuścic i czy to tak prawnie jest?
kasiuK współczuję ci tych przeżyc, mam nadzieję, że juz wiecie w czym problem i jak więcej nie dopuścic do takich rzeczy. A co do karetek to sobie nie wyobrażam jakby mnie mieli w takiej sytuacji nie wpuścic i czy to tak prawnie jest?
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiu czy u Was też jest taki problem żeby mama jechała z dzieckiem karetką?
z tego co ja wiem, to matka ma prawo jechac z niepelnoletnim dzieckiem karetka, niewazne czy to mama, tato czy prawny opiekun...........
takze trzebabyło opiepszyc!!!!!!!i to rowno!!
tusia25
Co do kurteczek to dla dziewczynki ta jest boska nie?
KURTKA / NEXT / POPROSTU CUDO!!! (163349725) - Aukcje internetowe Allegro
Joaska
Lipcowe mamy '05
Co do kurteczek to dla dziewczynki ta jest boska nie?
no faktycznie super.......
ja szukam dalej czegos dla Kuby......
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hello z rana sikoreczki :-)
hi hi, ale fajnie to opisałaś ;-) Ale masz rację - brak kasy rodzi frustrację. I widać to niestety na ulicy a nawet w autobusie. Ludzie żadko sie do siebie uśmiechają, często są opryskliwi. Zestresowani i mało życzliwi. Szkoda....:-(
Melciu bardzo mi przykro, że twojej siostrze takie nieszczęscie sie stało :-( Ślę dużo uściskow.
Ja mam ostatnio doła, wszystko przez finanse i normalnie nie lubie swojego kraju, może nienawidze?. Wszystko drogie w porownaniu do płac, to gdzie te podatki idą? ciągle tylko słychac jakie to wszystko zadłużone - szpitale, panstwo, a zdzierają z nas jak nie wiem. Rzucają co miesiąc marne złotówki do przeżycia tego odcinka czasu i weś tu żyj.
Tak porownuję sobie z Anglią tam cenowo wszystko tak jak tu, a ludzie maja pensję wielokrotnie wyzsze. Poprostu jesteśmy chyba okradani. Kurde nawet nie moge nikogo za to kopnąc, a tak mnie to wkurza jeny...wrrrr...Śmieją się, że w Polsce to większośc ludzie naduzywający alkochol ale jak tu nie pic, trzeba jakoś te smutki przycmic. Tam w angli ludzie wszyscy uśmiechnięci i oczy na zachowania Polaków robią jak złotowki, jak Polak pokazuje, że jest wkurzony, czy ma stresa. Oni nie znaja tak stresow jak my, wieczna walka o byt, o pieniądz o chleb im nie znana. Żygac mi się chce...
Sorry ale musiałam wam narzygac
hi hi, ale fajnie to opisałaś ;-) Ale masz rację - brak kasy rodzi frustrację. I widać to niestety na ulicy a nawet w autobusie. Ludzie żadko sie do siebie uśmiechają, często są opryskliwi. Zestresowani i mało życzliwi. Szkoda....:-(
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
wiecie co........mam taką refleksje ostatnio: faceci mysla tylko o dupach, o niczym wiecej........dajesz mu swoje piekne wnetrze a on i tak patrzy na twoje cycki.........
ehhhh..
racja Wlasnie dlatego robimy operacje plastyczne, ciągle się odchudzamy, wydajemy majątek na kosmetyki i ciuchy....