reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

chyba należałoby się oddalić i położyć spać
koło małża;-) :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
dobranoc nocnym markom

i

dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom:elvis:

reklama
Iwon kochana Wasz Kornelek,
niezły gigancik.................hihihihihiihihihi
rozjechać łóżeczko.............ale to może jakieś
przesłanie,że mu tam ciasno,
a wredni rodzice skazują dziecko na niewygodę,
sami wysypiając się na odpowiedniej przestrzeni;-) :tak::-p :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

:-p :-p :-p

Dzień doberas :elvis:

Czesc dziewczyny.
Dzis bylam na pobieraniu krwi w swojej przychodni i pierwszy raz tak mnie bolało pobieranie. Nie wiem czy ta babka mi żle wbiła czy co?, mam teraz taką twardą bulwę pod skórą i cała reka mnie boli. Kurde więcej tam nie pojdę. Au.

No i najważniejsze.
kasiuK współczuję ci tych przeżyc, mam nadzieję, że juz wiecie w czym problem i jak więcej nie dopuścic do takich rzeczy. A co do karetek to sobie nie wyobrażam jakby mnie mieli w takiej sytuacji nie wpuścic :no: i czy to tak prawnie jest?

Ja Mai kupilam taką
p1010123ae5.jpg

Hello z rana sikoreczki :-)

Melciu bardzo mi przykro, że twojej siostrze takie nieszczęscie sie stało :-( Ślę dużo uściskow.

Ja mam ostatnio doła, wszystko przez finanse i normalnie nie lubie swojego kraju, może nienawidze?. Wszystko drogie w porownaniu do płac, to gdzie te podatki idą? ciągle tylko słychac jakie to wszystko zadłużone - szpitale, panstwo, a zdzierają z nas jak nie wiem. Rzucają co miesiąc marne złotówki do przeżycia tego odcinka czasu i weś tu żyj.
Tak porownuję sobie z Anglią tam cenowo wszystko tak jak tu, a ludzie maja pensję wielokrotnie wyzsze. Poprostu jesteśmy chyba okradani. Kurde nawet nie moge nikogo za to kopnąc, a tak mnie to wkurza :-pjeny...wrrrr...Śmieją się, że w Polsce to większośc ludzie naduzywający alkochol ale jak tu nie pic, trzeba jakoś te smutki przycmic. Tam w angli ludzie wszyscy uśmiechnięci i oczy na zachowania Polaków robią jak złotowki, jak Polak pokazuje, że jest wkurzony, czy ma stresa. Oni nie znaja tak stresow jak my, wieczna walka o byt, o pieniądz o chleb im nie znana. Żygac mi się chce...
Sorry ale musiałam wam narzygac:eek:

hi hi, ale fajnie to opisałaś ;-) Ale masz rację - brak kasy rodzi frustrację. I widać to niestety na ulicy a nawet w autobusie. Ludzie żadko sie do siebie uśmiechają, często są opryskliwi. Zestresowani i mało życzliwi. Szkoda....:-(

reklama
wiecie co........mam taką refleksje ostatnio: faceci mysla tylko o dupach, o niczym wiecej........dajesz mu swoje piekne wnetrze a on i tak patrzy na twoje cycki.........
ehhhh..

racja :tak: :tak: :tak: Wlasnie dlatego robimy operacje plastyczne, ciągle się odchudzamy, wydajemy majątek na kosmetyki i ciuchy.... :cool2:

Do góry