reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
OOooo :szok::-p

Gazelaczku w dniu twoich imienin spełnienia marzeń, uśmiechu na twojej pięknej bużce, pociechy z Maciusia i Rafałka, oraz zdrowej, mądrej i ślicznej dzidzi :-p(dziewczynki;-)).

Nastrój już troche lepszy, dziękuję Gazelko ;-) Zaraz uciekam, bo Maja się będzie budzic i musze z nią parę spraw na mieście załatwic.

Chociaż wy macie takie duże te oczy :-p ale jakoś tak mi gazelaczek jak siostra kean reevesa wyglada.

hi hi - przekażę informację bratu ;)

a swoją drogą muszę Wam wkleić zdjęcie moje braciszka - może dziś wieczorkiem, jak dam radę.

A wiecie co, dzis ide na impreze do koleżanki (też Dorotki ;-) ), ale nie mam pewnosci czy się odbędzie, bo solenizantka na dniach ma rodzic;
to juz drugie dziecko, laska ma 2 cm rozwarcia i skurcze, a ktg od tygodnia pokazuje, że po prostu rodzi, hihi Ona nic nie czuje. Normalnie siedzę jak na szpilkach :-)

Dziewczyny, dzieki za życzenia :) Tym milsze, ze mój łosiek jak znam życie zapomni, wiec przynajmniej Wy pamiętacie :tak: :tak: :tak:

A ja zmykam na razie do pracy. Dziś jestem szefową - a wlasciwie do nastepnej srody :-D

Cześć dziewczyny. Nie czytam, tylko wam napiszę, że Maciuś strasznie chory :-( Złapał rotawirusa i od soboty ciągle wymioty i biegunka, 40 stopni gorączki :no: Jest strasznie słaby, ciągle na rączkach, bo na nogach nie ma siły. Jak poszliśmy w sobote do lekarza, to jakaś pinda stwierdziła, że ma angine i mu dała antybiotyk, a w niedziele wezwalismy lekarza do domu, to okazalo się, że gardło czyste i zadny antybiotyk niepotrzebny. Musze leciec, bo znowu kupka

reklama
Do góry