reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alka nie czaruj ;D jak bedziecie juz po jednym babelku mialy w domku to tez kazda z Was ekspertem bedzie ;D

reklama
TUsiu niektore z tych zabawek samemu mozna zrobic a TY zdolna jestes i Majka bedzie tych cudeniek miela co niemiara ;D ;)

Alka fajnie opisujesz te swoje nauki ze szkoły rodzenia, ;D liczę na dalsze relacje zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć

Mania a te zabaweczki są super

dzięki wam od jutra zacznę ćwiczyć tego Kegla bo zawsze mi się wydawalo że to nie takie istotne, chyba się grubo myliłam :laugh:

mój mężulek w pracy i nie wiem o której wróci wpadł tylko na momencik zjeść coś cieplego i tyle go widzialam ::)

a ja z moją dzidzią zmykamy do łóżeczka strasznie drepcze mi dzisiaj po pęcherzu może jutro będzie dla mnie bardziej łaskawa :D

Cześć dziewczyny witam z rańca.

Chyba zrobie tak jak Anita jak będzie potrzeba to poprosze o znieeczulenie w trakcie porodu i tyle. Dzwoniłam do mojego lekarza wczoraj i on nie jest zwolennikiem. Powiedział mi że jeżeli czynność skurczowa nie jest za dobra to trzeba szybko cesarkę zrocbić.

doberek kobitki :)Frida znieczulenie to ponoć dobra sprawa,ale mój lekarz powiedział mi jak leżałąm w szpitalu ,że wsumie to ostateczność i z tego co ja wiem to wcale nie est tak prosto i zwyczajnie poprosi ć i juz dają znieczulenie.Ja rodząc synka jako pierwsze dzieciątko zwijałąm się z bulu i nikt nie raczył mi zaserwować jakiegoś znieczulenia...a prosiłąm nie jednokrotnie,położne odpowiadały mi krótko-że rodze pierwszy raz i panikuje,a to normalny bół ::)ale to było 5 lat temu i może wtedy było inaczej...sama nie wiem....u mnie dopiero jak krwotoku z noska i z ust lekkiego dostałąm ,po przekłuciu wó które same nie chciały odejść zaczeli chyba siąć panike...Maciek nie chciał zabardzo wyjśc a rozwarcie było już na maxa....przyszedł ppan doktor i łokietkami nacisakając na brzuszek starł mi sie pomuc ,ale nie bardzo dawał rade więc na pomoc zawołał jeszcze jednego doktorka....tak mnie wymiętolili ,że szok,ale wtedy to jeż nie bolało tylko najważniejsza była świadomość ,że dzidzia juz wychodzi :)

Jeszcze mi się cosprzypomniało-jak leżałam w szpitalu to obok mnie leżała pewna kobitka,młodziutka z pierwszą ciążą...i jak ja kładli na oddział to dali jej taki papierek do podpisu....dałą jej to jakaś siostra na izbie przyjęć....dziewczyna podpisałą i miaął to ze sobą ,podczas porannej wizyty lekarza dała mu to ...to była jakaś zgoda na znieczulenie zewnątrz oponowe jak by coś....a on na nią spojrzał i spytał po co mu to??na to ona ,że tak kazali,żeby podpisała i dała lekarzaow na oddziale i on miał to dołączyc do karty ciąży....lekarz się uśmiechnoł,a ona na to co ma z tym zrobić?no to on jej powiedział,że może to sobie zabrać ,albo do kosza wyrzycić... ::)bo on tego nie potrzebuje....szok.... ::)

reklama
Graszko masz rację ale ja będę chciała za to zapłacić więc może nie będzie tak źle.
Za darmo w poskich szpitalach to nic nie chcą dawać.

Do góry