reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj chyba poprostu mnie dopadło jakieś fatum humorku :-[ mam nadzieje,że mi to minie....strach jest nieodwracalny to wiem,ale jakoś musimy se z nim poradzić :) fajnie ,że jest takie forum i superowo ,że są takie babeczki jak wy :) :-*

reklama
Tuska pewnie ze mozna body pod pajaca i tyle zalezy od pogody o do szpitala to najlepiej przygotuj sobie hmm...no tak ale to tez zalezy od szpitala bo ja nic nie musze miec podczas pobytu tam tylko na wyjscie ale i tak bede miala swoje ciuszki czyli ze 3, 4 body 2 z dlugim 2 z krotkim rekawem (moze po 3) skarpetuszki , czape bawelniana, i spodenki 2szt i bluza z kaptuekiem, kocyk, pieluszki...jak mi wpadnie do glowy co jeszcze to dam Ci zanc ;)

U mnie w szpitalu nie zakładają dzieciątku ciuszków tylko zawijają w pieluchy i rożek. Zresztą musze mieć wszystko swoje: pampersy, chusteczki, kremy, oliwki a nawet mleko początkowe. Taki szpital, że nic nie mają.
Ja na wyjście planuję wziąść body, pajacyka, czapeczkę i rożek. Myślę że to powinno wystarczyć.

Gazelaczku mam dokładnie to samo odczucie :)
Zawsze wiedziałam że z Ciebie fajna babeczka ale pogoda ducha i taki dziewczecy uśmiech przeszedł moje najśmielsze oczkiwania. Jestescie super parą :)
Nadal jestem pod wrażeniem.

Alka Ty to sie teraz smiej z tego popuszczania ale po porodzie to nie takie hop-siup nooo nie tak zeby po nogach lecialo ale kropla czy dwie  :p glupia sprawa  :p ale takie parcie to dla organizmu niezly wysilek
tak czy siak kegla sobie cwicz!!! ja cwicze i cwiczylam i bylo ok i tym razem mam nadzieje ze tez bedzie  ;)

a co do stymulowania maluchow to faktycznie karuzela jest dobra na poczatek
8861_v.jpg

to tez jest fajne
10967-v.jpg

genius-babies_1844_108027857

122946.jpg

Alka dzieki za super porady juz zaczynam tak oddychac. Fajnie, ze piszecie co tam w tych szkolach, bo my nie wszystkie mozemy tam byc, a jak wy tak nam opowiadacie to prawie tak jakbysmy tam byly.A jak tam robicie te cwiczenia Kegla, bo ja od dzis zaczynam :p

Maniu ale fajowe te zabawki. Mam nadzieje, ze Majka dostanie od kogos jakies takie na swoje urodzinki.

reklama
ciwczysz tak jakbys chciala powstrzymac siusiu  ;D najlepiej jak zaczniesz w toalecie wlasnie podczas siusiania  ;D  ;D

Do góry