reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aj tak slabo widac.
A jak chcecie adres w waszym miescie to napiszcie ja mam na ulotce, bo tam na ich stronie to adresow chyba nie ma

reklama
No Mania taki fajny ten sklep, ciesze sie, ze taki otworzyli, bo w tych innych to albo wcale nie tak tanio, albo nic specjalnego nie maja.

Tusiu ale slodziutkie te ciuszki, u nas tez jest pelno takich sklepow i teraz juz moge chodzic wiec tam sobie poszperam ,
A wczoraj po tej tabletce to mnie cale cialo zaczelo swedziec jak szalone az sie moj mezul martwil bo wytrzymac nie umialam i drapalam sie strasznie i teraz nie wiem czy to od tych tabletek czy nie?

Tusia fajniutkie te ciuszki i aż sie wierzyć nie chce że to wszystko za 10.oo

u mnie to nie wiem gdzie są takie sklepy na szczęście dostałam dużo ciuszków od rodzinki po maluchach no a ja tylko dokupiłam w h&m 2 czapeczki, skarpetki, i coś ładnego na pierwsze wyjście ze szpitala do domciu a tak to ciągle słyszę że dzidzie tak szybko rosną że nie mam szaleć i kupować za dużo

no i dzisiaj kupilam już sobie małe wyposażenie kosmetyczne dla siebie do szpitala, no wiecie szampon, balsam, żel pod prysznic,paste do zębów ;D itd i mam zamiar to wpakować już do torby bo jak znam życie potem mężulek będzie latał po sklepach i tak mi kupi nie to co chciałam :laugh:

Ja walsnie wrocilam z rozeznania w terenie. W sobote jedziemy na generalne zakupki - bede juz spokojniejsza jak wszystko bedzie w domku. W sumie to kupimy te niby grupsze rzeczy (wozek kupuja moi rodzice wiec odpada duzy wydatek:)), a ciuszki bede dokupywac w ciagu tygodnia:). Za chwilke tez tak jak ty Kasiu k skompletuje sobie toaletke do szpitala - w sumie to w poniedzialek znow bede podejmowac decyzje czy mnie zabrac na kroploweczke - tym razem bede gotowa:)

Klaudio musimy zalozyc ze uda nam sie tak rodzic by nasi mezowie byli w miare blisko:). Staraj sie o tym nie myslec za duzo - wierze ze myslenie pozytywnie przyczyni sie do zakonczenia tak jak bysmy tego chcialy a nie odwrotnie.

reklama
taaaa..a mnie krew zalewa :mad: poczytalam sobie to i owo na onecie i szlag mnie trafil :mad:
info na temat zakopania 10 miesiecznego chlopca w lesie :( :( .... i komentarze :mad: :mad: :mad:
skad sie tacy ludzie biora?!!??

Do góry