reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Brunetko co się tyczy pakowania,
ja mam zawszez tym problem,
by siebie spakować,a teraz jeszcze
takiego szkraba,jak nasze:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

ja zawsze jak gdzieś jedziemy nawet na jeden dzień to zabieram poł szafy NA WSZELKI WYPADEK jakby sie zrobiło cieplej, chłodniej, spadł śnieg, deszcz, ktoś by sie polał piciem, uplamil, przesikał (dotyczy krzyśka) itp a i tak większość rzeczy okazuje sie bezużyteczna

lecę kochane,nie dam rady posiedzieć dłużej,
chyba się położe dziś wcześniej:sick: :eek: :baffled:

Dobranoc babulki:elvis:

idę spać chociaż nie wiem czy zasnę:no: chyba zaraz coś łyknę
nie moge przestać myśleć...........
dlaczego takie nienarodzone maluszki nie mają nawet szans ujrzeć zielonej łąki, poczuć zapachu róży, zasmakować czekolady.............

dzisiaj rozmawiałam z manią nadal są w kościerzynie żeby Gabinka do końca wyzdrowiała

do juterka pa

To ja już sie pożegnam. Czeka mnie jutro wszesne wstawanie, a potem przebijanie się przez zakorkowane miasto.:eek:

Ściskam was wszytskie.:tak:
I niebawem znów się pojawię.:tak:
Pa!:cool2:

Elficzku zakochałam się w Twojej siostrzenicy,
jak ona słodko sobie śpi:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a jak się czuje Maja???.............czy bedzie jej ktoś
pomagał,jak wyjdzie ze szpitala???
ja też sie zakochalam hihi
A z Maja bedzie mąz 3 tygodnie a potem zaraz moja mama na 2 tygodnie poleci. Ja tez sie wybieram ale tylko na weekend i to pewnie pod koniec lutego :tak:

reklama
Do góry