reklama
kate332
lipcowe mamy'05
ja zawsze jak gdzieś jedziemy nawet na jeden dzień to zabieram poł szafy NA WSZELKI WYPADEK jakby sie zrobiło cieplej, chłodniej, spadł śnieg, deszcz, ktoś by sie polał piciem, uplamil, przesikał (dotyczy krzyśka) itp a i tak większość rzeczy okazuje sie bezużyteczna
kaśka k
Fanka BB :)
idę spać chociaż nie wiem czy zasnę chyba zaraz coś łyknę
nie moge przestać myśleć...........
dlaczego takie nienarodzone maluszki nie mają nawet szans ujrzeć zielonej łąki, poczuć zapachu róży, zasmakować czekolady.............
dzisiaj rozmawiałam z manią nadal są w kościerzynie żeby Gabinka do końca wyzdrowiała
do juterka pa
nie moge przestać myśleć...........
dlaczego takie nienarodzone maluszki nie mają nawet szans ujrzeć zielonej łąki, poczuć zapachu róży, zasmakować czekolady.............
dzisiaj rozmawiałam z manią nadal są w kościerzynie żeby Gabinka do końca wyzdrowiała
do juterka pa
Brunetko,a kiedy wracasz???
Na 2 lutego będę już na pewno.A może nawet dzień lub dwa wczesniej.
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja też sie zakochalam hihiElficzku zakochałam się w Twojej siostrzenicy,
jak ona słodko sobie śpi
a jak się czuje Maja???.............czy bedzie jej ktoś
pomagał,jak wyjdzie ze szpitala???
A z Maja bedzie mąz 3 tygodnie a potem zaraz moja mama na 2 tygodnie poleci. Ja tez sie wybieram ale tylko na weekend i to pewnie pod koniec lutego
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
pa Brunetko. Odpocznij za nas wszystkieTo ja już sie pożegnam. Czeka mnie jutro wszesne wstawanie, a potem przebijanie się przez zakorkowane miasto.
Ściskam was wszytskie.
I niebawem znów się pojawię.
Pa!