reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hihihii uwielbiam takie rozwaznia na temat planu dnia hiih
jak bez Was żyć baby??:-D :tak: ;-) :-)

a ja dalej "browsuje" internet
Ha! i juz wiem ile kosztuje ułozenie kostki brukowej 6 x 7 m tralalalala
I wcale nie mało!:-p
załozyłam zeszyt dotyczacy remontu i narazie zbieram wszytsko w kupę, bo jestem odpowiedzialna za kosztorys i pomysły, łoś za kasę :-p :tak: :laugh2: :cool2:

załozyłam zeszyt dotyczacy remontu i narazie zbieram wszytsko w kupę, bo jestem odpowiedzialna za kosztorys i pomysły, łoś za kasę :-p :tak: :laugh2: :cool2:

hi hi hi u nas jeszcze lepszy podział:
łoś- kasa, robocizna, załatwianie, kupowanie itp.
ja- wizualizacje i narzekanie :-p :-p :cool2: :elvis: tzn. kontrola powykonawcza :cool2: :cool2: :-) ;-)

:-p :tak: :laugh2: :cool2:

oj tak tak :tak: :tak: :tak: :tak:

kostka jest bardzo droga, a jej wykonanie praktycznie drugie tyle kosztuje :-p :cool2:

hi hi hi u nas jeszcze lepszy podział:
łoś- kasa, robocizna, załatwianie, kupowanie itp.
ja- wizualizacje i narzekanie :-p :-p :cool2: :elvis: tzn. kontrola powykonawcza :cool2: :cool2: :-) ;-)
hihihhi
ja wzięłam to wszytsko na klatę :cool2: :tak: :-D
wole nie ryzykować, bo łoś brałby wszytsko co najtańsze (znając jego:cool2: ):-D :tak: a tak to tu zachachmęcę, tam zachachmęcę hihihi:-p :-D ;-)

hihihhi
ja wzięłam to wszytsko na klatę :cool2: :tak: :-D
wole nie ryzykować, bo łoś brałby wszytsko co najtańsze (znając jego:cool2: ):-D :tak: a tak to tu zachachmęcę, tam zachachmęcę hihihi:-p :-D ;-)

łoś kupuje, ale po szczegółowym ustaleniu co ma kupic, bo jakby sam wybierał to mogłoby byc różnie :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: . Kolory zdecydowanie nie są jego mocną stroną i w związku z tym muszę miec nad wszystkim kontrolę i robic bardzo szczegółowe wizualizaje :tak: :tak: :-) ;-)

witam popołudniem kochane!!:-):-):-)

asienko
gratuluje dobrego humoru!!!!!
tak trzymac!!!

popijam kawusie i czekam na kolezanke!!!wpada na ploteczki..........

nianiulka
mam nadzieje, ze uwzgledniłaś w swoim zeszyciku naprawe furtki i nowa brame do domu, co???;-);-);-)hihihihih.............a moze juz zrobiona?????:-D:-D

Niania mi chodzi głównie o nicnierobienie tylko leżenie i bieganie za dzieciakami
wszelkie wycieczki i zwiedzania i imrezy odpadają czyt. dzieci
więc ja napewno bedę zadowolona tak myślę:confused:
Zależy mi na dobrym hotelu i jedzeniu i fajnych widoczkach
Jakbyś mogła dać namiary na hotel to byłoby super
a i z jakiego biura jechałaś

A tak z ciekawości to co Ci się niepodobało w Turcji?

reklama
ja też miałam na dziś małe ambitne plany,
dotyczące posprzątania w szawce z moimi ciuchami,
bo po kilku odwiedzinach Otylci nie wiem,gdzie co jest,
ale uchroniła mnie od tego siła wyższa
WIZYTA TEŚCIOWEJ:-p

Do góry