reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hihihii uwielbiam takie rozwaznia na temat planu dnia hiih
jak bez Was żyć baby??:-D :tak: ;-) :-)

a ja dalej "browsuje" internet
Ha! i juz wiem ile kosztuje ułozenie kostki brukowej 6 x 7 m tralalalala
I wcale nie mało!:-p
załozyłam zeszyt dotyczacy remontu i narazie zbieram wszytsko w kupę, bo jestem odpowiedzialna za kosztorys i pomysły, łoś za kasę :-p :tak: :laugh2: :cool2:

załozyłam zeszyt dotyczacy remontu i narazie zbieram wszytsko w kupę, bo jestem odpowiedzialna za kosztorys i pomysły, łoś za kasę :-p :tak: :laugh2: :cool2:

hi hi hi u nas jeszcze lepszy podział:
łoś- kasa, robocizna, załatwianie, kupowanie itp.
ja- wizualizacje i narzekanie :-p :-p :cool2: :elvis: tzn. kontrola powykonawcza :cool2: :cool2: :-) ;-)

:-p :tak: :laugh2: :cool2:

oj tak tak :tak: :tak: :tak: :tak:

kostka jest bardzo droga, a jej wykonanie praktycznie drugie tyle kosztuje :-p :cool2:

hi hi hi u nas jeszcze lepszy podział:
łoś- kasa, robocizna, załatwianie, kupowanie itp.
ja- wizualizacje i narzekanie :-p :-p :cool2: :elvis: tzn. kontrola powykonawcza :cool2: :cool2: :-) ;-)
hihihhi
ja wzięłam to wszytsko na klatę :cool2: :tak: :-D
wole nie ryzykować, bo łoś brałby wszytsko co najtańsze (znając jego:cool2: ):-D :tak: a tak to tu zachachmęcę, tam zachachmęcę hihihi:-p :-D ;-)

hihihhi
ja wzięłam to wszytsko na klatę :cool2: :tak: :-D
wole nie ryzykować, bo łoś brałby wszytsko co najtańsze (znając jego:cool2: ):-D :tak: a tak to tu zachachmęcę, tam zachachmęcę hihihi:-p :-D ;-)

łoś kupuje, ale po szczegółowym ustaleniu co ma kupic, bo jakby sam wybierał to mogłoby byc różnie :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: . Kolory zdecydowanie nie są jego mocną stroną i w związku z tym muszę miec nad wszystkim kontrolę i robic bardzo szczegółowe wizualizaje :tak: :tak: :-) ;-)

witam popołudniem kochane!!:-):-):-)

asienko
gratuluje dobrego humoru!!!!!
tak trzymac!!!

popijam kawusie i czekam na kolezanke!!!wpada na ploteczki..........

nianiulka
mam nadzieje, ze uwzgledniłaś w swoim zeszyciku naprawe furtki i nowa brame do domu, co???;-);-);-)hihihihih.............a moze juz zrobiona?????:-D:-D

Niania mi chodzi głównie o nicnierobienie tylko leżenie i bieganie za dzieciakami
wszelkie wycieczki i zwiedzania i imrezy odpadają czyt. dzieci
więc ja napewno bedę zadowolona tak myślę:confused:
Zależy mi na dobrym hotelu i jedzeniu i fajnych widoczkach
Jakbyś mogła dać namiary na hotel to byłoby super
a i z jakiego biura jechałaś

A tak z ciekawości to co Ci się niepodobało w Turcji?

reklama
ja też miałam na dziś małe ambitne plany,
dotyczące posprzątania w szawce z moimi ciuchami,
bo po kilku odwiedzinach Otylci nie wiem,gdzie co jest,
ale uchroniła mnie od tego siła wyższa
WIZYTA TEŚCIOWEJ:-p

Do góry