reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wklejam jeszcze raz, bo cos mi niewypalilo ;)

makijaz gazelki

a do tego kupilam sobie extra bluzeczkę na ramiączka w panterkę i czarne spodnie. Sylwek niestety z dzieciakami, wiec nie będę odstawiac szopek z kreacjami. Za to pochwale sie, ze udalo mi sie wczoraj wyhaczyć wyprzedaż w C&A i tą koszulkę panterkę kupilam za... 17 zł :szok: :szok: :szok: A jest naprawde super i ma niebiańsko miły w dotyku materiał :tak: :tak: :tak: łoś juz widział i już o mnie marzy ;-)

reklama
Nianiu, widzę, że teraz u Ciebie przeboje. U mnie poki co spokoj, ale nie chwale, bo wiecie jak to jest ;) Mam nadzieje, ze Twoj M przejrzy na oczy i coś w końcu zrobi, żeby skruszyć Twoje serce :tak: :happy: :cool2: :elvis:

No i sobie sama do siebie pogadałam, hehe

Jak dzis zadnego planu nie mialam, ale zrobilam:

- peeling buzi
- maseczka
- samoopalacz na całe ciało
- popijam wodę mineralną i zieloną herbatke z miodem i cytryną
- ide spac (chlopaki też śpią, a to podobno najlepsza metoda na długą młodość :-p )

a zatem dobranoc ;-)

no wróciłam a teraz najważniejsze :tak:

Kochana Klaudio w dniu Twoich urodzin :

Życzę Ci ,
abyś w tym odwróconym ,
pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zasze wiedziała
po co warto żyć i o co walczyć.
Abyś kochała i była kochaną.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać!
bukiet4qa0.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

no wróciłam a teraz najważniejsze :tak:

Kochana Klaudio w dniu Twoich urodzin :

Życzę Ci ,
abyś w tym odwróconym ,
pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zasze wiedziała
po co warto żyć i o co walczyć.
Abyś kochała i była kochaną.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać!
bukiet4qa0.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

podpinam sie do elfika
kochana klaudio wszytskiego naj naj!!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

już zjadam :tak: :-D

Nianiu - pliiiiiiiiiiiśssssssssssss wklej Swoje fotki, bo one działają na mnie dopingująco, chce mi się cwiczyc, odchudzac, po prostu dbac o siebie :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
plllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssssss :-D :-D
ok??????????????????????? :-) :-)
o rany to prawda :tak: :tak: :tak: na mnie tak samo działaja foty Niani :tak: :tak: :tak:
ale choćbym i 100 brzuszków machneła i spała w solrium i u kosmetyczki to nigdy nie będe tak wygladac
do tego trzeba mieć jeszcze to "coś" taki magnetyzm ,który od Niani bije z daleka :tak:
ale fotki oglądam i mnie motywują wiec dawaj Niania foty ciała swego :tak:

MEGA CZUB!!!:cool: :happy2: :sorry2: :ninja: :rofl:
ŁOŚ juz mnie nie kocha chyba bo mi nie robi zdjęć - mega łosisko!!!
no nie mam serio:-p

coś Ty ściema w ciuchach ihihihih
wisi mi salceson
i to bez cienia kokieterii
musze coś z tym zrobić bo chciałamkupić na sylwka ( na którego nie ide:-p :baffled: ) bluzke z odkrytym brzuchem ale wygladam na serio lipnie. Dałam spokój ale zabieram sie od jutra !!:-p :eek: za brzuszki bo w lutym impreza integracyjna i trzeba być na wypasie:cool2:

ale ściemniane teksty :eek: głupoty Pani pisze Pani Aniu :tak: :tak: :tak:

ale Wam fajnie z tym fryzjerem, solarium i pazurami.........ja tez chce

mam plan jutro tez pieknie wygladac, nawet dla siebie!!!

elfik stroimy sie i szalejemy, bedziemy sobie właczać synchronicznie muzyke taka samą ibedzie zabawa jak sie patrzy!!!!!

wyobrazacie sobie Nas wspolny Sylwester???? bo ja tak, i juz zaczynam myslec jak to zorganizowac!!!!!!:cool2::cool2::cool2:
jes jes jes :tak:
jestem za :tak:
zrobimy sie na bóstwa i bedziemy szalec i foty wklejac hehe
oooo dziecko moje wstało........

reklama
wklejam jeszcze raz, bo cos mi niewypalilo ;)

makijaz gazelki

a do tego kupilam sobie extra bluzeczkę na ramiączka w panterkę i czarne spodnie. Sylwek niestety z dzieciakami, wiec nie będę odstawiac szopek z kreacjami. Za to pochwale sie, ze udalo mi sie wczoraj wyhaczyć wyprzedaż w C&A i tą koszulkę panterkę kupilam za... 17 zł :szok: :szok: :szok: A jest naprawde super i ma niebiańsko miły w dotyku materiał :tak: :tak: :tak: łoś juz widział i już o mnie marzy ;-)

gazelka
makijazyk jest super extra, musze cos pokabinowac a ta stronka mam nadzieje mi w tym pomoze!!

Do góry