reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

wklejam jeszcze raz, bo cos mi niewypalilo ;)

makijaz gazelki

a do tego kupilam sobie extra bluzeczkę na ramiączka w panterkę i czarne spodnie. Sylwek niestety z dzieciakami, wiec nie będę odstawiac szopek z kreacjami. Za to pochwale sie, ze udalo mi sie wczoraj wyhaczyć wyprzedaż w C&A i tą koszulkę panterkę kupilam za... 17 zł :szok: :szok: :szok: A jest naprawde super i ma niebiańsko miły w dotyku materiał :tak: :tak: :tak: łoś juz widział i już o mnie marzy ;-)

reklama
Nianiu, widzę, że teraz u Ciebie przeboje. U mnie poki co spokoj, ale nie chwale, bo wiecie jak to jest ;) Mam nadzieje, ze Twoj M przejrzy na oczy i coś w końcu zrobi, żeby skruszyć Twoje serce :tak: :happy: :cool2: :elvis:

No i sobie sama do siebie pogadałam, hehe

Jak dzis zadnego planu nie mialam, ale zrobilam:

- peeling buzi
- maseczka
- samoopalacz na całe ciało
- popijam wodę mineralną i zieloną herbatke z miodem i cytryną
- ide spac (chlopaki też śpią, a to podobno najlepsza metoda na długą młodość :-p )

a zatem dobranoc ;-)

no wróciłam a teraz najważniejsze :tak:

Kochana Klaudio w dniu Twoich urodzin :

Życzę Ci ,
abyś w tym odwróconym ,
pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zasze wiedziała
po co warto żyć i o co walczyć.
Abyś kochała i była kochaną.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać!
bukiet4qa0.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

no wróciłam a teraz najważniejsze :tak:

Kochana Klaudio w dniu Twoich urodzin :

Życzę Ci ,
abyś w tym odwróconym ,
pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zasze wiedziała
po co warto żyć i o co walczyć.
Abyś kochała i była kochaną.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać!
bukiet4qa0.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

podpinam sie do elfika
kochana klaudio wszytskiego naj naj!!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

już zjadam :tak: :-D

Nianiu - pliiiiiiiiiiiśssssssssssss wklej Swoje fotki, bo one działają na mnie dopingująco, chce mi się cwiczyc, odchudzac, po prostu dbac o siebie :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
plllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssssss :-D :-D
ok??????????????????????? :-) :-)
o rany to prawda :tak: :tak: :tak: na mnie tak samo działaja foty Niani :tak: :tak: :tak:
ale choćbym i 100 brzuszków machneła i spała w solrium i u kosmetyczki to nigdy nie będe tak wygladac
do tego trzeba mieć jeszcze to "coś" taki magnetyzm ,który od Niani bije z daleka :tak:
ale fotki oglądam i mnie motywują wiec dawaj Niania foty ciała swego :tak:

MEGA CZUB!!!:cool: :happy2: :sorry2: :ninja: :rofl:
ŁOŚ juz mnie nie kocha chyba bo mi nie robi zdjęć - mega łosisko!!!
no nie mam serio:-p

coś Ty ściema w ciuchach ihihihih
wisi mi salceson
i to bez cienia kokieterii
musze coś z tym zrobić bo chciałamkupić na sylwka ( na którego nie ide:-p :baffled: ) bluzke z odkrytym brzuchem ale wygladam na serio lipnie. Dałam spokój ale zabieram sie od jutra !!:-p :eek: za brzuszki bo w lutym impreza integracyjna i trzeba być na wypasie:cool2:

ale ściemniane teksty :eek: głupoty Pani pisze Pani Aniu :tak: :tak: :tak:

ale Wam fajnie z tym fryzjerem, solarium i pazurami.........ja tez chce

mam plan jutro tez pieknie wygladac, nawet dla siebie!!!

elfik stroimy sie i szalejemy, bedziemy sobie właczać synchronicznie muzyke taka samą ibedzie zabawa jak sie patrzy!!!!!

wyobrazacie sobie Nas wspolny Sylwester???? bo ja tak, i juz zaczynam myslec jak to zorganizowac!!!!!!:cool2::cool2::cool2:
jes jes jes :tak:
jestem za :tak:
zrobimy sie na bóstwa i bedziemy szalec i foty wklejac hehe
oooo dziecko moje wstało........

reklama
wklejam jeszcze raz, bo cos mi niewypalilo ;)

makijaz gazelki

a do tego kupilam sobie extra bluzeczkę na ramiączka w panterkę i czarne spodnie. Sylwek niestety z dzieciakami, wiec nie będę odstawiac szopek z kreacjami. Za to pochwale sie, ze udalo mi sie wczoraj wyhaczyć wyprzedaż w C&A i tą koszulkę panterkę kupilam za... 17 zł :szok: :szok: :szok: A jest naprawde super i ma niebiańsko miły w dotyku materiał :tak: :tak: :tak: łoś juz widział i już o mnie marzy ;-)

gazelka
makijazyk jest super extra, musze cos pokabinowac a ta stronka mam nadzieje mi w tym pomoze!!

Do góry