reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
reklama
no my też sie cieszymy i siostra moja też :-D
narazie tylko ja wiem i Paweł no i WY teraz :-p

a my nikomu ni epowiem oczywiscie ;-) :tak:

Nianiu- ale Maksio jest śliczny!!!!!!!!!!!!!! laleczka!!!!!!!!!!!! :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-)

Nianiu - pliiiiiiiiiiiśssssssssssss wklej Swoje fotki, bo one działają na mnie dopingująco, chce mi się cwiczyc, odchudzac, po prostu dbac o siebie :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
plllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssssss :-D :-D
ok??????????????????????? :-) :-)

MEGA CZUB!!!:cool: :happy2: :sorry2: :ninja: :rofl:
ŁOŚ juz mnie nie kocha chyba bo mi nie robi zdjęć - mega łosisko!!!
no nie mam serio:-p

:szok: :szok: :szok: :szok: Nianiu- ale z Ciebie chudzina :szok: :szok: :szok: :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

coś Ty ściema w ciuchach ihihihih
wisi mi salceson
i to bez cienia kokieterii
musze coś z tym zrobić bo chciałamkupić na sylwka ( na którego nie ide:-p :baffled: ) bluzke z odkrytym brzuchem ale wygladam na serio lipnie. Dałam spokój ale zabieram sie od jutra !!:-p :eek: za brzuszki bo w lutym impreza integracyjna i trzeba być na wypasie:cool2:

Do góry