reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elficzku i Asiu dziękuję za życzonka :-)

Dzisiaj od rana świętuję. Prezencików w brud, a mianowicie:
- Prezent number one! mój synek zrobił mi najlepszy prezent, bo z okazji moich urodzin obudził się dzisiaj o 7.45, a nie o 6 jak zwykle :-)
- od mężulka dostałam PRZE ŚLI CZNY zegarek i bukiet burdowych róż
- od szwagra butelke mojego ulubionego Carolansa z dwoma szklaneczkami do drinków
- od szwagierki krem PRZECIWZMARSZCZKOWY hehe - no ale w sumie to prezent trafiony, bo nie musze przypominać, że jestem tu jedną z tych, które osiemnastkę miały NIECO wcześniej niż pozostałe hihi :-D :-D

Narazie tyle, ale mam nadzieję na cos jeszcze. :-)
Najbardziej to miałam nadzieję na romantycznty wieczór z jeszcze bardziej romantyczną nocą, ale mój mężulek obudził się rano z mega katarem, no i chyba nie chce jutro mieć takiego samego :baffled:

hej
padam nie powiem na co
od 6 rana na nogach :sick: :baffled: a usiadłam gdzies ok 16 i to na pare sekund
tyle ludzi!!!!
no pojeba...ni w h...j!!!!!!!!!

nic od rana nie jadłam
w wlasciwie od wczoraj wieczora
moj zołądek skleił sie :baffled:

ide do sklepu po chleb bo nawet tego nie ma u mnie w chacie :sick:
do usłyszonka babulce

Niania pogodz sie z łoskiem bo ile mozna!!! w zyciu trzeba na kompromisy chodzic....a zwiazek dwojga ludzi to chodzacy kompromis
pozatym......szkoda Sylwestra ;-)
idz mu daj buzi

Elficzko super tanczysz :-D :-D naprawde bajeranckie to :tak:

chwilke rozmawiałam na gg z Kaska K i niestety została okradziona przez którąś z opiekunek Martyni :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: zginęły złota ktore malutka dostała jako pamiatki na chrzest i roczek
przykre to bardzo
mam nadzieje Kasiu ze sie nie pogniewasz ze napisałam to tutaj
buziaki dla was wszystkich

znikam bo tesciowa przyszła smutna :zawstydzona/y: Sylwester jej nie wypalił

do usłyszonka

Cześć babeczki.
Wczoraj tak zabalowałam u znajomych,
że dopiero teraz doszłam do siebie...:eek::eek::eek:

Tak więc zaprawe przedsylwestrową mam już za sobą:tak::tak:

Klaudio...
dividers108ff4.gif

Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie.
miscellaneous23lp3.gif

Życzą Niuńka z rodziną.

dividers108ff4.gif

Dziewczyny w związku z tym ze pewnie już nie bedzie mnie tu do nowego roku to już dzis złożę wam życzenia sylwestrowe...
miscellaneous192nv4.gif

Bardzo dużo prezentów,
mało w życiu zakrętów,
Dużo bąbelków w szampanie,
Kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku!
party13en2.gif
ggresg3.gif
ggresg3.gif
party14iw5.gif

ggresg3.gif