reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:cool2: :cool2: :cool2: :szok: :szok:

ja jak byłam jeszcze młoda to po oglądnięciu filmu "Duch" byłam pod wielkim wrażeniem fryzury Demi Moore (chyba tak to się pisze:eek: ) i postanowiłam miec taką fryzurę i to był mój błąd :tak: :tak: :szok: :szok: , bo koleżanki na koloniach mnie podrywały myśLąc, że jestm przystojnym chłopcem :tak: :tak: :tak: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-) :-) :cool2: :cool2: :elvis: :elvis: :elvis:

hi hi hi u mnie też :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D
u nas impreza w składzie : ja , łoś i Daria :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

hi hi hi pantoflara hi h8 hi :tak: ;-) ;-) :-) :-) :-) :-D :-D :-D :elvis: :cool2:

czy ja Ci kiedyś mówiłam że Cię kocham???
nie??
KOCHAM cIE

jestes dla mnie wymiataczem na BB!!!
sikam ze smiechu:-D :-D :-D

:elvis: :elvis:

czesc baby!!!!!!:cool2: :cool2:

czesc babo kochana:elvis:

:confused: :confused:
czy ja Ci kiedyś mówiłam że Cię kocham???
nie??
KOCHAM cIE

jestes dla mnie wymiataczem na BB!!!
sikam ze smiechu:-D :-D :-D

czesc babo kochana:elvis:

hi hi hi nie mówiłaś :no: :no: :no:

ale mów to częściej :tak: :tak: :-D ;-) ;-) ;-)

ja też Cię kocham jak i wszystkie Lipcóweczki i jedą wrześnióweczkę też kocham :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry