reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehe a jeszcze lepszy taki kurak jest wtedy gdy sie go rozmrozi na dzien poprzedzający pieczenie i na noc ponaciera sie go przyprawami. Potem takiego kolege do miski i folia spozywczą przykryc żeby ładnie nasiąknął ziólkami.
Rano wyjmujemy i do pieca, ja JAK ROBIE W TAKIEJ METALOWEJ BRYTFANIE TO GO JESZCZE W TRAKCIE PIECZENIA PODLEWAM TYM SOSIKIEM KTÓRY ZOSTAJE NA DNIE MISKI, JEST JESZCZE LEPSZY :tak:
MNNNNIIIAAAMMMMMM!!!!!

Ooooooooooooooo, wlasnie tak zrobię. Dzięki Elficzku :elvis: :elvis: :elvis: [szkoda ze nie ma ikonki z całuskiem, bo Ci się należy ;-) ]

reklama
wiecie co, przed chwilą K dzwonił do swojej siostry i rozmawiał z nią w trybie głośno-mówiącym w telefonie, jezuuuuuuuuu :szok: :szok: :szok:
ona ma dwójkę dzieciaków, jedno ma 6 lat a drugie jest w wieku Julki !!!
Co za ekstremalne KONGO !! Jaki huk, ryk i wrzask, o matko !!!!
Nie wiem jak dam radę jutro na Wigilii skoro dziś dzieciaki tak ryczały, zmęczone podróżą z Niemiec... co będzie jak się wyśpią ??? :baffled: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

ehhh Dorotko, wiesz ze u mnie zawsze jestes mile widziana, zreszta jak Wy wszystkie!!!!!
fajnie byłoby tak razem siasc do wigilii..............podzielic sie oplatkiem....

A ja chętnie, chętnie bym do was sie wybrala. Tym bardziej ze z Ciebie niezła kucharka, a R tez robi niczego sobie żarełko :tak: :tak: :tak:

Wlasnie robilismy z R test alkoholowy - testowalismy metaxe, balantainsa i napoleona. No i rozpoznalam wszystkie prawidlowo :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) :tak:

A R wszystko pokićkał :-p

dobra, oto moja choinecka............hej ( i reka Kuby):-p:-p

3ygmmo2.jpg

No dobra moje misie, nadchodzi chwila prawdy.........

R wola..............:szok:

Tak więc zmykam

Jutro zdam relacje jak działa żeń-szeń :-p

życze milych snow i śpiących maluchow - żeby potem przez caly rok nacki byly wyspane :-)
baj baj

reklama
R tez drinkuje przedwigiljowo.........a ja ze wzgledu na prace odpuszczam, moze dopiero cos kolo sylwestra i to tez nie bo Nowy Rok w pracy...........ehhhh

Do góry