reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hi hi hi mój też zasnął przy usyp[ianiu Darii, ale jakoś nie chce mi się go budzic :-p :-p :cool2: :eek: :baffled:

heheh ja tez mojego nie budze hihiih:cool2: tylko browar mi sie kończy i nie mam kogo po niego posłać hihihihihiii:-D :-D :-D :laugh2:

Gazela - PLUS :tak: Dawaj tez łosiowi. Mój tez wcina i bardzo sobie chwali. Choc u niego i bez zenszenia były git w tym temacie. Ale mówiac serio łoś mówi, ze czuje znaczna rónicę w samopoczuciu.

Gazela - PLUS :tak: Dawaj tez łosiowi. Mój tez wcina i bardzo sobie chwali. Choc u niego i bez zenszenia były git w tym temacie. Ale mówiac serio łoś mówi, ze czuje znaczna rónicę w samopoczuciu.

na 100% JADĘ JUTRO DO apteki i kupuję body max dla się i dla łosię :zawstydzona/y: :tak: ;-) ;-) ;-)

.................

elficzor jesteś ?????????????

No dobra, po tych co teraz biore kupuję BM :-) :-) :-)

Powiedziałam juz łsiowi że On tez będzie poddany terapii. Chociaz Jemu to by się przydalo coś wyciszającego, bo ostatnio ciągle mnie molestuje :cool2: Ale chodzi zmęczony i w sumie tez nic nie dziala - ani wakacje, ani odespanie, spacerki..

reklama
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

elficzorku kochany czekamy na Ciebie !!!!!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry