no coś jakby :-)
nie będę się aż tak bardzo uzewnętrzniać ;-)
cześć Nianiu :-)
czesc kochanie
nareszcie jestesmy w tym samym czasie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no coś jakby :-)
nie będę się aż tak bardzo uzewnętrzniać ;-)
cześć Nianiu :-)
Sikam ze smiechu czytajac wasze listy marzeń po
boze tez własnie mysle co i jak
wstepnie tez nie wiem
ale jakby sie tak zastanowić to:
1. spłate kredytu za dom
2. wieksze piersi
3. karnet na serie elektrostymulacji na brzuch
4. serie jakis fajnych ksiazek psychologicznych
5. kase na remont całej chałupy
6. jakiś zastrzyk (albo tabletkę )żebym juz na zawsze miała wiekszy dystans do róznych spraw i nie traktowała wszytskiego tak emocjonalnie
7. portfel bez dna, gdzie ciagle jest duzo kasy - kupowałabym wszytskim prezenty takie jakie by chcieli
8.i jezscze wiele wiele innych....
9. SuperMemo czy jak to sie tam nazywa..Albo najlepiej hipnoze pod którą nauczą mnie kilku jezyków biegle
ALE bodymax czy inny ?? bo ja brałam inny i nie odnotowałam zadnych reakcji A po bodymaxie to kilka razy dziennie myslę o sexie KURDE jak kiedyś normalnie hihi. ale fajowo!
jesuuuuuuuuu idę jutro po żeń szenia
Żeń-szeń był również badany w badaniach klinicznych jako środek mogący pomóc przy dysfunkcji erekcji. Rezultaty były bardzo ciekawe - osiągnięto znacząco lepsze wyniki w leczeniu zaburzeń erekcji przy zastosowaniu ekstraktu żeń-szenia niż placebo.
kurde mielismy sie pakowac na jutrezjszy wyjazd, ale jakos mi się nei che... łoś chyba zasnął u maksa po o 20 poszli upic maksa i go nie ma a w pokoju grobowa cisza.
chyba jutro rano się spakuje
No wlasnie Nianiu, ostatnio ciągle się rozmijałyśmy
hm.. ale czy żeń-szeń dziala tez na kobiety? Bo z opisu wynika, jakby na facetow.. chyba ze kobitki wyglądają potem tak odlotowo, że facet zrobi wszystko, żeby wiecie co