reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ciekawe ile monopolowe na nas zarobiły :szok: Przecież my odkąd tylko urodzilysmy i wykarmilysmy, to non-stop coś pociągamy, hihi

Wlasnie doczytalam na stronie BodyMax jakie kryteria ma spelniac super-preparat żen-szeniowy i moje tabletki łapią się na wszystkie kryteria :-) Normalnie od razu poczulam jakiegos powera :-p :cool2: :elvis:

Kurcze ja muszę stąd chyba spadać, bo Maciejka się coś wiercić zaczął. Jak ja zasnę bez wieści o Elficzku?? Niech mi ktoś puści jakiegoś smska (numerek w numerkach), jak będzie coś wiadomo, plissssssssssss!!!

Rany, jakie on bąki puszcza przez sen :laugh2:

Śpijcie i pijcie smacznie babeczki. Papa :elvis:

Klaudia - moze Macki tak mają, hi hi Moj tez strzela giga pierdzioszki :) I ostatnio niestety, budzi się w nocy bo ma wzdęty brzuszek. Macie jakies sposoby co z tym zrobic?

Nie wiem czy nie jest to jeszcze jakiś efekt po chorobie, bo w tamtym tygodniu Maciek znow mial bakteryjne zapalenie jelit :-( :-( :-( No i teraz juz wraca do zdrowia, tylko te gazy... bombardują Mu brzucho i maly sie ciągle budzi...

reklama
Do góry