reklama
Anikaa
Fan(ka)
tusia pod pachą to węzły chłonne i na 1000000% nie rak... masz pewnie jakis mały stan zapalny i tak organizm reaguje...zresztą niech sie wypowie nasz spec i wszyscy wiemy o kogo chodziKurde a ja znowu mam jakiegos góza tym razem pod pacha cos mi uroslo i boli? Powiedzcie, że to nie rak:sick:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Tusia odpuśc błagam Cie,to węzły chłonne na bank. rak nie boli, a juz napewno guz który jest złośliwy nie boli.tusia pod pachą to węzły chłonne i na 1000000% nie rak... masz pewnie jakis mały stan zapalny i tak organizm reaguje...zresztą niech sie wypowie nasz spec i wszyscy wiemy o kogo chodzi
Bola powiekszone węzły chłonne własnie co wskazuje albo na jakas infekcje albo na mała burze hormonalną. za kilka dni Ci przejdze tylko tego nie obmacuj bo będzie bardzej bolało i skóra w tym miejscu taka tkliwa sie zrobi.
Joaska
Lipcowe mamy '05
Tusia odpuśc błagam Cie,to węzły chłonne na bank. rak nie boli, a juz napewno guz który jest złośliwy nie boli.
Bola powiekszone węzły chłonne własnie co wskazuje albo na jakas infekcje albo na mała burze hormonalną. za kilka dni Ci przejdze tylko tego nie obmacuj bo będzie bardzej bolało i skóra w tym miejscu taka tkliwa sie zrobi.
zgadza sie, elfik wypowiedziała sie jak prawdziwy medyk!!!!!
tusia i naprawde nowotror na poczatku nie boli wcale!!!!!
wez sobie rutinoskorbin przez pare dni, jesli to jakas infekcja, albo aspiryne a jak nie minie po 2 tyg to idz do lekarza!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko
lipcowe mamy ´05
to akurat temat mi znany i bliskizgadza sie, elfik wypowiedziała sie jak prawdziwy medyk!!!!!
tusia i naprawde nowotror na poczatku nie boli wcale!!!!!
wez sobie rutinoskorbin przez pare dni, jesli to jakas infekcja, albo aspiryne a jak nie minie po 2 tyg to idz do lekarza!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
ale u mnie w tej sprawie wszystko dobrze. badania wyszły super, nie biore juz lekowto akurat temat mi znany i bliski
za 3 miesiace powtórka badań
reklama
alka2
Fanka BB :)
ale u mnie w tej sprawie wszystko dobrze. badania wyszły super, nie biore juz lekow
za 3 miesiace powtórka badań
No i proszę jaka miła wiadomość :-) :-) :-) :-) :-)
Super!!!!!!!