reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurcze fajna sprawa. Poczytałam o tym.
Dziewczyny a cz któras z Was ma te płytki do angielskiego ?? A
Advanced English Proficiency albo Advanced English Speed up! ??
Płytek nie mam, ale co do Supermemo, to gorąco polecam. Sprawdziłam tę metodę na własnej skórze (praktycznie i teoretycznie - bo pisałam o nim pracę dyplomową) i powiem tylko "To działa" :-) Jeden minus, albo plus (jak kto na to patrzy), to to, że wymaga bardzo dużej systematyczności, bo inaczej to gleba - narośnie tyle zaległości, że się odechciewa uczyć.
Dla zainteresowanych link SuperMemo World

Edytko i wszystkie kochane lipcóweczki witajcie..
U nas ok, tylko strasznie dużo spraw w domu i w firmie..
Popisałam trochę na zwierzakach, a tutaj postaram się wpaść jeszcze dzisiaj. Na razie muszę uciekać do pracy ...:elvis: :elvis:

Czesc kobiałki,
ja sie melduje z rana, bez kawy:baffled:
Dziecie moje pospalo dluzej (ale nei tak dlugo jak Maja:szok: ) i zdarzylam wyprasowac sobei pranie Huuuraaa!

Cos czuje, ze do Niani dzisiaj zadzwonia:cool2:
Zwierzakow niedoczytalam do konca jeszcze, ale to co sie dzilo dotychczas to:szok:

U nas dzisiaj tez szaro i mgliscie:dry:
Kurde posiedziala bym ale musze splywac:-(
Bede jak dziecko poloze chos na chwilke

Maciek od rana chodzi i gada "dingo". Co to kurna może znaczyć???? :-)

Tusia, jestem w szoku ile Majeczka śpi :szok: Maciek wprawdzie idzie spać ok. 20, ale rano wstaje 6-7. No tyle, że w dzień śpi 2-3 godziny.

A u mnie w domu zero nastroju przedswiatecznego :( Na nic kurna nie ma czasu :baffled: No ale Ł. wziął sobie na jutro urlop, więc może w końcu kupi jakąś choineczkę :-)

A na zoo istne szalenstwo!!!!!:tak::tak::tak:

Musze tak wskoczyć, bo jezwscze nie zdązyłam. Byłam na kakao i fajeczce w restauracji na dole :-p

Płytek nie mam, ale co do Supermemo, to gorąco polecam. Sprawdziłam tę metodę na własnej skórze (praktycznie i teoretycznie - bo pisałam o nim pracę dyplomową) i powiem tylko "To działa" :-) Jeden minus, albo plus (jak kto na to patrzy), to to, że wymaga bardzo dużej systematyczności, bo inaczej to gleba - narośnie tyle zaległości, że się odechciewa uczyć.
Dla zainteresowanych link SuperMemo World

No własnie. Chyba sobie kupię to coś do nauki słowek? Nie wiem tylko jaki poziom kupić? Czy advenced czy Advanced English Proficiency?? Kaludia czy trzeba codziennie sie uczyć? Ile czasu ?
No i czy testowałaś tą czesc do słowek czy cały kurs?

C

Cos czuje, ze do Niani dzisiaj zadzwonia:cool2:

Jezuuuu Martusia ale mnie brzuch zabolał :-p :baffled: :eek: BOje sie :sick: I mam uczucie, ze nic z tego nie bedzie:dry: Dam znac jak tylko coś się dowiem.
Dziekuje za pamięć. Jesteś niesamowita:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Czytałam, że Edzia już pierniczki upiekła :-) Kurcze, kiedy będzie mozna cos przez internet spróbować???
Ja piekę w tym roku sernika i makowca drożdżowego. Z tym, że w domu mało co zostaje, bo makowce już rozdzielone - jeden dla rodziców, jeden dla siostry, a pół sernika babcia z dziadziem zamówili, hihi. No i taka moja rola w święta :-) Ale nie mam nic przeciwko, bo lubię piec, w dodatku siostrzeniec już od tygodnia się pyta, czy napewno im upiekę makowca, więc nie mogę zawieźć najukochańszego kuzyna Maciusia :-)

Do góry