reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc Lasie. Wczoraj juz nie dałam rady. Łoś przyjechal i mama wczesniej zadzowniła. I juz nie dotrałam :-p

Po za tym zakupilam sobie programik do nauki wloskiego i stukam - ale w nim najwazniejsza jest konsekwencja - czyli codziennie zagladanie do niego (szykuje powtorki, ktore bez systematycznosci sie rozrosna i mi sie odechce), wiec na razie znikam - ide sie uczyc i pracowac - zajefajnie brzmi kontra wasze piwko, winko (ale w moim przypadku to i tak kiszka;-) )
Anusia co to za program ?? Moze jest coś takiego do angielskiego? Szukam wszytskiego co mnie zmobilizuje do podniesienia swojego leniwego tyłka i zabrania się do nauki:-p

hi hi :-D ale sie usmiałam przyszła żona mu się śni.
heheeh no tak hihihih

Maja jeszcze pośpi a ja musze w tym czasie szyby umyc.

Boziu ale Ci dobrze:tak: Zazdroszcze takiego śpioszka.

Tylko wam jeszcze napisze odnośnie pracy. Po wychowawczym chyba wrócę do swojej pracy. Bardzo tam się polepszyło, dbaja o pracowników. Pracowałam jak jeszcze była hipernova a jak odchodziłam wykupił ją carrefure (nawet nie wiem jak to się pisze:-p) no i pozmieniał się dyrektor z ktorym miałam na pieńku troche, no i daja premię, za darmo jest siłownia, basen, dostałam dwa tygodnie temu list z bonami na 200 zl, a wczoraj kolejny z dodatkowymi na 150 zl i w nim napisali, ze jeszcze beda premiowac i o jakchs lekarzach za darmo (?) - Marcin przeczytał i wyrzucił :wściekła/y: i do końca nie wiem co tam pisało, ale podoba mi się te traktowanie i jak o nas dbaja dlatego może i wróce.

I chciałam napisać, ze po poście Ani G. o męzu az mi się cieplej na sercu zrobiło. Slicznie Aniu napisałaś. I dałaś mi duuuuużżżżo do myślenia :tak: :-p :baffled:
Dziękuje ;-)

:szok: :szok:

:szok: :szok: Maja jeszcze śpi???????????
ale Ci dobrze :tak: :tak: :tak: :-)

Ona śpi od 21 do 11 najczęściej, ale za dnia juz ją nie kładę.
No właśnie z tym spaniem Lilka bo wy też śpiochy jesteście i twoja Mili śpi długo jak moja Maja a w dzień wtedy też ci jeszcze zasypia czy już nie. Bo Maji to raz na tydzien nieraz się jeszcze zdarzy, że zaśnie na dwie godzinki, a tak to już nie.

Tylko wam jeszcze napisze odnośnie pracy. Po wychowawczym chyba wrócę do swojej pracy. Bardzo tam się polepszyło, dbaja o pracowników. Pracowałam jak jeszcze była hipernova a jak odchodziłam wykupił ją carrefure (nawet nie wiem jak to się pisze:-p) no i pozmieniał się dyrektor z ktorym miałam na pieńku troche, no i daja premię, za darmo jest siłownia, basen, dostałam dwa tygodnie temu list z bonami na 200 zl, a wczoraj kolejny z dodatkowymi na 150 zl i w nim napisali, ze jeszcze beda premiowac i o jakchs lekarzach za darmo (?) - Marcin przeczytał i wyrzucił :wściekła/y: i do końca nie wiem co tam pisało, ale podoba mi się te traktowanie i jak o nas dbaja dlatego może i wróce.

No jasne, jesli masz taką mozliwosc. Fajnie, ze wszytsko siętak pozmieniało.
Zawsze ze wszystkich marketów najbardziej lubiłam Carrefour:-) :tak:
U Was bony - super!! U nas koszyki z alkoholami i jakimś żarciem :szok: :-( Wołałabym bony..
Ale koszyk na prezent dostanie moja niania :-p I jezscze sweterek ;-)

reklama
Ona śpi od 21 do 11 najczęściej, ale za dnia juz ją nie kładę.
No właśnie z tym spaniem Lilka bo wy też śpiochy jesteście i twoja Mili śpi długo jak moja Maja a w dzień wtedy też ci jeszcze zasypia czy już nie. Bo Maji to raz na tydzien nieraz się jeszcze zdarzy, że zaśnie na dwie godzinki, a tak to już nie.

Jezusie Nazareński to anioł nie dziecko!!!!
I moja synowa :-) :-) :-)

Do góry