reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

:-) :tak: Uwielbiam ten klimat. Cisza w domu, mini łoś śpi, duzego nie ma:-p , posprzatane, gęby wykarmione a tu dopiero 20!! cud miód :-p

tylko jakiś chu.... coś u sasiadów piłuje bo ganek sobie robią, kurna o tej godzinie kto to słyszał??:wściekła/y:

reklama
a mianowicie najbardziej na świecie chciałabym usiąśc do wigilijnego stołu z Wami :tak:
Byłaby to super Wigilia:tak: bez stresów, wzajemnych żali i pretensji. Taka sardeczna atmosfera :elvis: :elvis: :elvis: i mnóstwo śmiechu zapewne :tak: :-)

ale byłby czad!!!! juz sobieto wyobraziłam:-)

gdzieś z sercu tak bardzo mi szkoda, ze was nie spotkałam...bardzo żałuje:-(
ale nigdy bym sobie w zyciu nie wydarowała gdybym zostawiła maksa z tą raczką
on ciagle go swedzi, Maksio sie drapie, lada dzień odbieramy rekaw uciskowy który Maks bedzie nosił 24h conajmniej pół roku. Z tym tez bedzie jazda bo to podbno boli, zwłaszcza na poczatku, raczka sinieje, trzeba obserwować.Ech...

ide obejzrec lepperau moniki olejnik

Ja sie bardzo ciesze :tak: :elvis: a jeszcze bardziej bym sie cieszyla gdyby pani była online :tak: :elvis:

stad ten mój podły nastrój :-( :-( :-( ja sie bardzo przejmuje Waszymi problemami, ciążą mi na sercu jak własne.
Jak jeszcze pomyśłe jakie jesteście wszystkie kochane i wyjatkowe a takie macie smuteczki to popadam w depresje :-(
ehhh no i mam taka mała tajemnice, takie zyczenie cichutkie
a mianowicie najbardziej na świecie chciałabym usiąśc do wigilijnego stołu z Wami :tak:
Byłaby to super Wigilia:tak: bez stresów, wzajemnych żali i pretensji. Taka sardeczna atmosfera :elvis: :elvis: :elvis: i mnóstwo śmiechu zapewne :tak: :-)

jezuuuuuuuuu ale by było !!!!!!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok:
Kurcze, chyba trzeba planować to wiosenne spotkanie, to przynajmniej będziemy sie nim pozytywnie nakręcały !!

Mój łoś też pracuje, do domu zjechał koło 18 i od tamtej pory coś tam dłubie w laptoku. Młoda śpi a mi marzą się jakieś %%, a tu prohibicja:no:

To i ja ide na dół na browara. Zaraz pewnie łoś nadciągnie, musze mu dać "szamę":-p

si ju

pS. a czy jest wsród nas kto popiera samoobronę?? niw szydzę broń boze bo szanuje Was najmonciej jak sie da. Tak tylko pytam:-p

PS 2: polubiłam tą buźkę :-p :-p :-p co sie pewnie dało zauwazyć heheh:-p

reklama
mniam mniam, moja dieta poszła się..... :szok: :szok:
Właśnie kończę pyszną czekoladkę z migdałami... jutro nie dość, że zjedzą mnie wyrzuty sumienia to jeszcze obsypią mnie pryszcze (zawsze tak mam po czekoladzie):zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ależ mi słodko oj:tak: :sick:
:szok: :szok: :szok:
załamka jednym słowem :szok: j
JA UWIELBIAM CZEKOLADE Z MIGDAŁAMI

mam nadzieje, ze mówisz o choince.........albo czymś takim....
chcoiaz z drugiej strony..............hmmmm :-p:-p:-p
:tak: to krzak niestety :baffled:
będe robić tak:
- gadac z Wami :tak: :-)
- pic piffko :tak: :-)
- ubierać krzaka :tak: :-)

Do góry