reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

wklejam jeszcze zaległa fotke nowych, upolowanych w ciucholandzie ubranek dla mojego syna............:-):-):-)

oba ubranka H&M.......koszt: 5 zl.
jutro nowa dostawa.............juz zacieram rączki hehehe
( znowy musze przeprosic za jakos fotki ale swiatełko do dupki hehe)

2rynb4i.jpg

reklama
Ja troszkę "udekorowałam salon" ale to w sumie nic w porównaniu do tego co robią "inni"... Kupiłam kilka gałązek wierzby mandżurskiej i powiesiłam na nich moje ukochane szydełkowe aniołki, na bufecie obok telewizora postawiłam choinkę, jest malutka ale w związku z ostatnimi zawirowaniami nie będzie w tym roku żywej... Kupiłam też gwiazdę betlejemską i to tyle...
Marzy mi się jeszcze mały stroik na stół, taki z żywych gałązek, jak mi się uda kupić takie gdzieś przy okazji to sobie jeszcze zrobię.

O wyszła moja mała z kapieli, idę ją ubrać do spanka...

Ale mam ochotę na jakieś %%%%%%%%............

Ja w planach mam zakup Gwiazdy Betlejemskiej :cool2:, stroik obowiazkowo robie sama.....
jakie ozdoby na choinke, musze zakupic spray złoty do pomalowania orzchwów włoskich.......beda fajnie wygladały na choince, w tym roku motyw czerwono-złoty:cool2::cool2:

no i pierniczki na choinke................edziu pamietasz jak w tamtym roku piekłyśmy pierniczki na choinke wdł. mojego przepisu znalezionego w necie????qrcze ale ten czas leci, apeitam to, jakby to było wczoraj!!!!

Ja w planach mam zakup Gwiazdy Betlejemskiej :cool2:, stroik obowiazkowo robie sama.....
jakie ozdoby na choinke, musze zakupic spray złoty do pomalowania orzchwów włoskich.......beda fajnie wygladały na choince, w tym roku motyw czerwono-złoty:cool2::cool2:

no i pierniczki na choinke................edziu pamietasz jak w tamtym roku piekłyśmy pierniczki na choinke wdł. mojego przepisu znalezionego w necie????qrcze ale ten czas leci, apeitam to, jakby to było wczoraj!!!!

hihihihi pamiętam kochana !!!!!
Moje wyszły twarde jak cegły hahaha, bo dodałam roztopione masło zamiast takiego miękkiego :cool2: :cool2: chciałam przedobrzyć hihihi
To co kochana, w tym roku też pieczemy ?:) :dry: :dry: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

, w tym roku motyw czerwono-złoty:cool2::cool2:

!!!!

hihihi, ja też mam w tym roku czerwono- złotą :-D :-D
ale nie robiłam sama ozdób, tylko powiesiłam to co miałam z poprzednich lat :zawstydzona/y:

Kupiłam dziś paczkę takich mini pierniczków, juz polukrowanych, jak uda mi się je nawlec na nitkę to jeszcze kilka powieszę na choince.

hihihihi pamiętam kochana !!!!!
Moje wyszły twarde jak cegły hahaha, bo dodałam roztopione masło zamiast takiego miękkiego :cool2: :cool2: chciałam przedobrzyć hihihi
To co kochana, w tym roku też pieczemy ?:) :dry: :dry: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Kupiłam dziś paczkę takich mini pierniczków, juz polukrowanych, jak uda mi się je nawlec na nitkę to jeszcze kilka powieszę na choince.

nieeeeeee no, nie rób mi tego!!!!!
musimy upiec, madre o poprzednioroczne doswiadczenia ( mniej w piecu i mniejsza temperatura hehe) !!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:

ja sie na chwileczke oddale............
pojawie sie pewnie po kapaniu, kolacji i m jak mydełko.......

licze na obecnosc Kolezanki...............mam nadzieje, ze nie zawiedziwcie hehehe

mniam mniam, moja dieta poszła się..... :szok: :szok:
Właśnie kończę pyszną czekoladkę z migdałami... jutro nie dość, że zjedzą mnie wyrzuty sumienia to jeszcze obsypią mnie pryszcze (zawsze tak mam po czekoladzie):zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ależ mi słodko oj:tak: :sick:

Nianiu trzymam kciuki żeby zadzwonili czym prędzej !!! i to z pozytywnymi wiadomościami !:-D

no i teraz to już na pewno nie umyję okien, przecież nie puszczę kciuków z tak błahego powodu :tak: :tak: :-) :-) :-) :-)

no jasne :-D :tak: co tam okna hihihii
ja moje olewam, jest icj tu chyba z tysiac wiec nie ma opcji zeby je umyć:cool2: :baffled: :-p

mini łoś spi od 19.30 i mówi przez sen "maja" hihi bo ma jakaś faze na tą bajkę
mega łoś w robocie, bo odkąd dyrektoruje to zajezdza do domu koło 21:baffled: :dry: dodam, ze wychodzi z domu o 7.30
nie przeszkadza mi jakoś specjalnie jego brak:-p ale mógłby juz wrócic

elfiko uwielbiam twoje posty, mozna sie zsikać ze smiechu
mówiac szczerze nie sądziłam, ze z Ciebie taka gigantka hihihii

a jesli chodzi o nastrój to solidaryzuje sie dziś z Tobą kochana:elvis: :elvis: :elvis:

no i ja dołączam, bo w lodówce chłodzi mi się browarek:-p

reklama
jestem , wyspana łaaaaaaaaaaaaa

czy ktos sie cieszy, ze mnie widzi???????
bo jakos tak sie ostatnio czuje........samotna :baffled::baffled:
Ja sie bardzo ciesze :tak: :elvis: a jeszcze bardziej bym sie cieszyla gdyby pani była online :tak: :elvis:

jest mi troche smutno ze niektore z Nas nie mogą sie cieszyc tym czasem jaki nadchodzi......Wszystkie jesteście mi bardzo bliskie i jakos przezywam wszystko razem z Wami!!!
stad ten mój podły nastrój :-( :-( :-( ja sie bardzo przejmuje Waszymi problemami, ciążą mi na sercu jak własne.
Jak jeszcze pomyśłe jakie jesteście wszystkie kochane i wyjatkowe a takie macie smuteczki to popadam w depresje :-(
ehhh no i mam taka mała tajemnice, takie zyczenie cichutkie
a mianowicie najbardziej na świecie chciałabym usiąśc do wigilijnego stołu z Wami :tak:
Byłaby to super Wigilia:tak: bez stresów, wzajemnych żali i pretensji. Taka sardeczna atmosfera :elvis: :elvis: :elvis: i mnóstwo śmiechu zapewne :tak: :-)

Do góry