reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

qrcze to troche kiepsko z ta alergią...dziwny ten nasz ludzki organizm -długie lata spokój az tu nagle taki news ???

a mój Jakubowski usnął, troche poszalał w łóżeczku zanim mu sie udało zasnąc ale za to zdziwił mnie maksymalnie bo sam sie przykrył ??? zazwyczaj zajmuje się odkrywaniem ;P...

reklama
qrcze to troche kiepsko z ta alergią...dziwny ten nasz ludzki organizm -długie lata spokój az tu nagle taki news ???

a mój Jakubowski usnął, troche poszalał w łóżeczku zanim mu sie udało zasnąc ale za to zdziwił mnie maksymalnie bo sam sie przykrył ??? zazwyczaj zajmuje się odkrywaniem ;P...

noo kiepsko :baffled:
Iwonko ale teraz przynajmniej wiesy,ze pewnych rzeczy musisy unikac. Ja tez musialabym sie wybrac na te testy... szczerze mowiac wybieram sie juz dosyc dlugo
Aniu moje dziecko tez sie ostatnio przykrywa , moze to chwilowe? albo pomylka? :-p

supcio jak to mawia nasz Elfik ;-):-)
hehe :elvis:

w zeszly wtorek zepsul nam sie laptop, juz dziala bo los go naprawil
kran w lazience mam zepsuty od wrzesnia i nadal czeka ,hmmmmmm :dry:

Ja tez musialabym sie wybrac na te testy... szczerze mowiac wybieram sie juz dosyc dlugo

hehhe, u mnie to samo, wybieram się na testy alergiczne takie z krwi od sierpnia :szok:, bo u mnie testy skórne nic nie wykazały a katar mam cały rok na okrągło :baffled:
i podobnie jest z ginekologiem, usg piersi, rtg płuc, badaniem poziomu cholesterolu, hormonów tarczycy....
dobrze, że przynajmniej dentysty nie odpuściłam :zawstydzona/y:

Kornelek wygląda super, prawda, że takie podcięte włoski dodają powagi dzieciaczkom? Wyglądają bardziej dorośle heh

reklama
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy ;-) Masz rację Edytko, jak zobaczyłam Korniszona w nowej fryzurze od razu pomyślałam: taki mały, duży mężczyzna :cool2:

A na szybki obiad polecam oczywiście makaron z warzywami ;-)

Elfik, wózio jak się patrzy :cool2:

AniuSz. z alergią może być podobno tak, że jesteś potencjalnie na coś uczulona (masz tendencje czy jakoś tak) i to może się zmieniać nawet co roku :szok:

Do góry