reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dziewczyny czy wiecie może co się robi z przekwitniętym storczykiem? Czy obcina się ten pęd, na którym były kwiaty? i co dalej? zakwitnie kiedyś znowu? Muszę poszukać jakichś informacji w internecie, ale nie wiem czy coś znajdę, a może macie jakieś doświadczenia?
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
włąsnie tez chciałam o tym napisac, ze zupełnie niopotrzebnie zrobiło Ci się pzykro bo:
obie dziewczyny napisały ze slicznie op;isałas swieta(i ja się z nimi zgadzam) a po drugie nie masz Ty ani my najmniejszego wpływu na wszesniejsze nasze zawirowania życiowe niestety one nas spotykają i nie pozostaje nic innego jak się z nimi pogodzic ( u mnie juz niestety 2 wigilia bez taty -5XII była 2 rocznica smierci)
po trzecie: wszystkie jestesmy na mniejszym lub wieszym początku nowego życia i Twój post moze nas natchnąc na tworzenie nowych rodzinnych tradycjitakże dziękujemy za sliczny opis
Ja tez dziekuje za piekny opis i tez mis ie przykro nei zrobilo. Sama opisalam wszystko "po łebkach", a twoje wypracowanie Eliczku czytalo mi sie z przyjemnoscia

Co d zdjeci z Lonydnu to totalna lipa, bo nie zabralismy aparatu. Przypomnialam sobie juz w trasie

Joaska
Lipcowe mamy '05
jezdem :-)
ciekawe czy Joasi kaczorek minął :-)
jeśli masz na mysli kacyka to minął.........
narazie tylko mnie suszy!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Dziewczyny czy wiecie może co się robi z przekwitniętym storczykiem? Czy obcina się ten pęd, na którym były kwiaty? i co dalej? zakwitnie kiedyś znowu? Muszę poszukać jakichś informacji w internecie, ale nie wiem czy coś znajdę, a może macie jakieś doświadczenia?
proshhhhh
STORCZYKI - Uprawa
Joaska
Lipcowe mamy '05
wszystko byłoby subcio tylko ten ajerkoniak kusi oj kusi![]()
no to siuuuuup!!!

ide luknąć na m jak m

reklama