e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Ooooo, a gdzie taki żeń-szen można kupic? Pomocy, plisssssssssss... Bo ostatnio jestem w dużym kłopocie
to ja też poproszę trochę tego żeń szenia hihihi:-) :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo, a gdzie taki żeń-szen można kupic? Pomocy, plisssssssssss... Bo ostatnio jestem w dużym kłopocie
a ja się popłakałam jak to przeczytałam...
ślicznie to opisałaś elficzko
My w tym roku zostajemy w GD i wigilia będzie jeszcze nie wiem gdzie
Ubiegłoroczną wspominam traumatycznie, też spędzaliśmy ją tutaj
Bardzo mi przykro, że już nigdy nie zasiądę do stołu wigilijnego z całą moją rodziną, bo np. nie ma już taty...
ech
elfiku sliczny opis...........u Ciebie w domu jest napewno pełno miłości!!!!
co do mojego opisu.........wybaczcie kochane, odkąd sprzedalismy nasze mieszkanie, tzn. nasz dom to nic juz nie jest takie same.......
to dla mnie strasznie bolesne wspomnienia........moze kiedyś sie z Wami podziele......
teraz z moja "nowa rodzina" bede tworzyć nowe wspomnienia....
opowiem po nich po swietach
a pochwale sie, ze mam dzisiaj wychodne..............
no własnie ( ale fajowa ta ostatnia grzaneczka) taki..burakto minka powinna być taka o a nie taka
miłego wieczorku w takim razie