reklama
Anikaa
Fan(ka)
hello!!!
ale zaczą mi sie tydzien...jestem nieprzytomna bez powodu, ale normalnie oczy same mi się zamykają. do tego pogoda pod psem wiec nawet na dwór mi się nie chce wyjsc...choc po południu wychodze na spotkanie z naszą wspólną koleżanką :-)
Katka jak ja dobrze znam te pomysły wspinacze

ale zaczą mi sie tydzien...jestem nieprzytomna bez powodu, ale normalnie oczy same mi się zamykają. do tego pogoda pod psem wiec nawet na dwór mi się nie chce wyjsc...choc po południu wychodze na spotkanie z naszą wspólną koleżanką :-)
Katka jak ja dobrze znam te pomysły wspinacze

Joaska
Lipcowe mamy '05
Dziewczynki kochane jak smutno mi sie zrobiło :-(
nie chciałam tym opisem zrobić Wam przykrości, przywoływać smutnych wspomnień![]()
![]()
![]()
![]()
Poprostu czas tych świat to dla mnie szczególny i bardzo ważny okres właśnie dzieki moim rodzicom i tym wszystkim tradycjom które celebrują i chciałam sie z Wami tym podzielić.Bo jesteście mi bliskie jak Rodzina![]()
![]()
elfiku kochany nie sprawiłaś mi przykrości!!!!
wrecz przeciwnie................
elvisiorki dla Ciebie

Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki :-):-):-)
wyjcie udane................lekki kacyk, experymentowałam z drineczkami wczoraj, pyszne były ale głowka boli.......
zmykam po kawke!!!
wyjcie udane................lekki kacyk, experymentowałam z drineczkami wczoraj, pyszne były ale głowka boli.......
zmykam po kawke!!!
Anikaa
Fan(ka)
włąsnie tez chciałam o tym napisac, ze zupełnie niopotrzebnie zrobiło Ci się pzykro bo:elfiku kochany nie sprawiłaś mi przykrości!!!!
elvisiorki dla Ciebie![]()
obie dziewczyny napisały ze slicznie op;isałas swieta(i ja się z nimi zgadzam) a po drugie nie masz Ty ani my najmniejszego wpływu na wszesniejsze nasze zawirowania życiowe niestety one nas spotykają i nie pozostaje nic innego jak się z nimi pogodzic ( u mnie juz niestety 2 wigilia bez taty -5XII była 2 rocznica smierci)
po trzecie: wszystkie jestesmy na mniejszym lub wieszym początku nowego życia i Twój post moze nas natchnąc na tworzenie nowych rodzinnych tradycji

Joaska
Lipcowe mamy '05
dzień dobry :-)
Weronika śpiewa![]()
Ja mam kawei nowy sweterek w szafie
-efekt wczorajszych zakupów
![]()
żyć nie umierać :-)
to lubie!!!!!!

Anikaa
Fan(ka)
zdjęcie, zdjęcie, zdjęcie .....dzień dobry :-)
Weronika śpiewa![]()
Ja mam kawei nowy sweterek w szafie
-efekt wczorajszych zakupów
![]()
żyć nie umierać :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Witanki ;-)
Melduję się po weekendzie obżarta i lekko smutna..Mamy za sobą pierwsze stracie z teściami :-( Ale nie dotyczy to wspólnego mieszkania, ani nawet Kornelka, chodzi o sprawy, które zawsze były powodem spięć pomiędzy moim łośkiem a jego rodzicami..Może napiszę o tym na zwierzakach..:sick:
A dzisiaj mamy służbową wigilię po pracy w restauracji. Znowu jedzenie, a ja jestem jak balon, bo wczoraj u moich rodziców obżarłam się chipsami i zapiekanką![]()
Acha, elfik, przyznaję bez bicia, że z moją słodyczową dietką jedna wielka kupa. No comments![]()
Dobrze, że chodzę pofikać dwa razy w tygodniu![]()
hehe Iwonko nic sie nie martw, ja niby słodyczy nie jem ale sie opijam ajerkoniakiem a wiadomo ile to cudo ma kalorii

Tej wigilijki w pracy Ci zazdroszcze, nigdy nie brałam udziału w czyms takim a chciałabym zobaczyc jak to jest No i jedzonko mmm napewno pycha będzie

Na problemiki

reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
elfiku kochany nie sprawiłaś mi przykrości!!!!
elvisiorki dla Ciebie![]()
włąsnie tez chciałam o tym napisac, ze zupełnie niopotrzebnie zrobiło Ci się pzykro bo:
obie dziewczyny napisały ze slicznie op;isałas swieta(i ja się z nimi zgadzam) a po drugie nie masz Ty ani my najmniejszego wpływu na wszesniejsze nasze zawirowania życiowe niestety one nas spotykają i nie pozostaje nic innego jak się z nimi pogodzic ( u mnie juz niestety 2 wigilia bez taty -5XII była 2 rocznica smierci)
po trzecie: wszystkie jestesmy na mniejszym lub wieszym początku nowego życia i Twój post moze nas natchnąc na tworzenie nowych rodzinnych tradycjitakże dziękujemy za sliczny opis