reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
u nas lało całą noc,teraz na razie spokój,
ale ogólnie nie jest juz tak ładnie,
wszędzie są kałuże:baffled: :baffled: :baffled:

mam kawe :tak: mmm jak pachnie bosko :tak:
Weronika oglada na tvp1 "od przedszkola do opola" , śpiewa razem z tymi dziećmi i tańczy :-D posikac sie ze śmiechu można :laugh2:

powiedzcie same jak tu sie nie załamać?
właśnie przed chwila po raz 5ty w dniu dzisiejszym pozbierałam z podłogi około 500sztuk klocków które moje dziecko wywala z koszyka na podłoge, roznosi po całym domu a potem chodząc sie na nich rozjeżdża, zalicza gleby i jest ryk :baffled:
Do tego dochodzi tv- co jakos czas puszczaja swiąteczna reklame wiskasa ,taki fajny kot chodzi po śniegu. Weronika jak zobaczy tego kota to wrzeszczy bo sie go boi :baffled: ,wystarczy że usłyszy ta melodie z reklamy juz ryczy ehhhhhh i jak tutaj kawe wypić spokojnie?

powiedzcie same jak tu sie nie załamać?
właśnie przed chwila po raz 5ty w dniu dzisiejszym pozbierałam z podłogi około 500sztuk klocków które moje dziecko wywala z koszyka na podłoge, roznosi po całym domu a potem chodząc sie na nich rozjeżdża, zalicza gleby i jest ryk :baffled:
Do tego dochodzi tv- co jakos czas puszczaja swiąteczna reklame wiskasa ,taki fajny kot chodzi po śniegu. Weronika jak zobaczy tego kota to wrzeszczy bo sie go boi :baffled: ,wystarczy że usłyszy ta melodie z reklamy juz ryczy ehhhhhh i jak tutaj kawe wypić spokojnie?
klocków nie mamy,aż tak dużo,to i mniej jest zbierania;-)
Otylcia ma wydzielone miejsce do zabawy nimi i tam się przeważnie bawi
a co do tv u nas leci minimini i tam są,tylko reklamy zabawek,
albo lecą piosenki...............polecam stronkę minimini możesz Weronice pościągać pioseneczki

no,a z tym kotem to jest faktycznie problem:baffled: :no: :no: :no: :no: :no:

klocków nie mamy,aż tak dużo,to i mniej jest zbierania;-)
Otylcia ma wydzielone miejsce do zabawy nimi i tam się przeważnie bawi
a co do tv u nas leci minimini i tam są,tylko reklamy zabawek,
albo lecą piosenki...............polecam stronkę minimini możesz Weronice pościągać pioseneczki

no,a z tym kotem to jest faktycznie problem:baffled: :no: :no: :no: :no: :no:
własnie schowałam te klocki bo juz dosyć miałam
a minimini nie mamy :no: :-( niestety

Elficzku moja Otylcia panicznie bała się psów,
a jak jechałam do mamy,to darła się jak opętana na Fakira,
ale powoli,powoli żaśmy ja przekonali do tych futrzaków
do znudzenia powtarzając,że pieski są takie śliczne i milutkie,
że lubią się przytulać i takie tam,zawsz tez entuzjazmem ja reagowałam
na psa i ona teraz juz tez je uwielbia...............może jakaś maskotka,
by Weronike przekonała...............spróbuj kochana,nam się udało

fajnie by było,jakby Weronika tez sie przemogła:tak:

reklama