reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja sama nie wiem o co chodzi w tej calej aferze ale jedno jest pewne- świat ma kolejny dowód na to jakim Polska jest super krajem .
Jesli chodzi o pana Leppera to wszystkiego sie po gościu spodziewam na dzień dzsiejszy i wcale bym sie nie zdziwiła gdyby prawda było to o co aktualnie jest podejrzany :baffled:

Byliśmy dziś na zakupach w Biedronce i kupiliśmy Darii fajową lalkę (Lalka Mother Love), która tańczy i śpiewa - POLECAM W 100% :tak: :tak: :-) ;-) :elvis: :cool2: Daria jest nią zachwycona :tak: :-D

Nowa strona 843

01.jpg

z nieba mi kochana spadłaś!! Własnie od wczoraj sie nad tą lalą zastanawiam :tak:

Elficzko - lalka jest fajowa, jak się ją dotknie w brzuszek to śpiewa, tańczy, śmieje się, ale od razu uprzedzam trzeba miec zapas baterii (paluszki) w domu, Daria cały czas dotyka jej brzuszek, żeby tańczyła :tak: :-) :cool2:

reklama
Do góry