reklama
Witajcie !
Dzięki Edytko za komplementy dla mojej córci
Elficzko a Ty nie myśl za dużo tylko jak masz problemy to pisz moze jakos pomożemy i cos wymyślimy, zobaczysz będzie lepiej i kiedys te nasze wrzaskuny będą przesypiać noce
Aniu.G super że z dzidzia rośnie i ciekawa jestem czy jak się słysz po raz drugi bicie małego serduszka to tak samo sie to czuje
Dzięki Edytko za komplementy dla mojej córci
Elficzko a Ty nie myśl za dużo tylko jak masz problemy to pisz moze jakos pomożemy i cos wymyślimy, zobaczysz będzie lepiej i kiedys te nasze wrzaskuny będą przesypiać noce
Aniu.G super że z dzidzia rośnie i ciekawa jestem czy jak się słysz po raz drugi bicie małego serduszka to tak samo sie to czuje
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe ja tez śledze wątek polityczny z dechami zapartymi i obstawiam ze sie wywina panowie jak zwykleprzez tą całą sex-aferę zakochałam się w TVN24 a już Szkło kontaktowe to dla mnie teraz program no 1. :-) :-)
a swoją drogą to jaja na maxa, ciekawe co się okaże po badaniach DNA ;-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
jesteś kochana !! nareszcie :-) :-) :-)
dzieki Ysiu, juz sie wyżaliłam troszku na zwierzyncu.Witajcie !
Do komplementów dla Nati przyłaczam sie i ja śliczna dziewczynka!
elfiko
lipcowe mamy ´05
zapaszam do wymiany pomysłów
www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/mikolajowy-serwis-2944/index2.html
www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2005-f48/mikolajowy-serwis-2944/index2.html
DASARIA
lipcowe mamy '05
...i wiesz co ?????????
UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-)
Jestem w kolejnym III etapie. Zrobiłam podobno bardzo fajne wrazenie. Spotkanie trwało godzine i byłam maglowana przez trzy osoby, które na przemian zadawały mi mnóstwo pytań.
Tym razem TESTY !!
Ale obawiam się, ze moze być bardzo trudno. Testy trwają 4 godziny. Mnóstwo pytań, bardzo mało czasu. Testy analityczne, sporo liczenia, skojarzeń liczbowych, słownych. POtem test osobowości i tes ze znajomosci excella. Brzmi nieźle co ?
No nic próbuje, choć nie łudzę się. ;-) Co bedzie to bedzie.
Wszytsko sie zmienia. Mój mąż dostał wczoraj ogromny awans i teraz jest juz REGIONALNYM KIEROWNIKIEM SPRZEDAZY NA WARSZAWE I ŁÓDŹ :-)
Istane szlaeństwo. Wczoraj się dwoeidzielismy wiec bylo małe party. Zamówiłam piekny tort z napisem GRATULACJE KIEROWNIKU , kupiłam Chivas - najelpsze whiskey z komplecie ze szklaneczkami i wczoraj czcilismy sukces mojego ŁOSIA.
Oj dzieje sie dzieje!!
Tesknie za WAmi
Nianiu-
Uwielbiam takie wiadomości :-)
GRATULACJE ! dla Ciebie i Łosia
DASARIA
lipcowe mamy '05
Dasariaaaaaaaaaaa rudzielcu, nie bądź taka i pokaż grzywę !!!!!!! :-) :-) :-)
Pokazywałam jak byłam mała ! ;-) :-)
DASARIA
lipcowe mamy '05
wiosenne spotkanie mówisz hyhy :-) :-) :-) oby, oby kochana !!!!
poczytałam sobie o zmianach w przepisach w 2007 roku i aż mi się odechciało tej całej księgowości, błeee
idę po mandarynki i zaraz wracam ;-)
co to znaczy oby oby SPOTKANIE WIOSENNE BĘDZIE NA 100% :-)
DASARIA
lipcowe mamy '05
przez tą całą sex-aferę zakochałam się w TVN24 a już Szkło kontaktowe to dla mnie teraz program no 1. :-) :-)
a swoją drogą to jaja na maxa, ciekawe co się okaże po badaniach DNA ;-)
moim uluibionym programem już od dawna jest: "Teraz my" w TVN :-)
reklama
alka2
Fanka BB :)
OTÓŻ TO!!!! a edka ma zakaz sypania pesymistycznymi textamico to znaczy oby oby SPOTKANIE WIOSENNE BĘDZIE NA 100% :-)