reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ech jutro muszę fuszkę odpracować i czeka mnie bobudka o 6:baffled:
Stwierdziłam że przydałby mi się projektor. Ciekawe ile teraz jakiś porządny kosztuje :confused:

Ech jutro muszę fuszkę odpracować i czeka mnie bobudka o 6:baffled:
Stwierdziłam że przydałby mi się projektor. Ciekawe ile teraz jakiś porządny kosztuje :confused:

Alka- skąd Ty bierzesz siły, do mnie jutro przychodzą goście(%%%) tym razem znajomi, więc luzik i już mam stresa czy uda mi się wszystko przygotowac, a będą dopiero o 17-tej :eek: :confused: , bo ja do 10,30 oglądam "Dzień dobry TVN" :szok: :tak: :-)

heh, praktyka czyni mistrza ;-) Jestem mistrzem ostatniej chwili :sick: czyli "spoko jeszcze zdążę...":eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Załamać się można.... Na szczęście już takie fuszki miałam więc wiem co i jak i nie muszę się przygotowywać :-p ...zbytnio...

reklama
:-)
heh, praktyka czyni mistrza ;-) Jestem mistrzem ostatniej chwili :sick: czyli "spoko jeszcze zdążę...":eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Załamać się można.... Na szczęście już takie fuszki miałam więc wiem co i jak i nie muszę się przygotowywać :-p ...zbytnio...

hi hi hi ja też robię wszystko na ostatnią chwilę (oj ta adrenalinka :tak: :-) ), goscie wiedzą, że mogą przyjśc 15 minut później, ale nigdy wcześniej :tak: :szok: :cool2:

Do góry