reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co ja też mam ochotkę na zmianę koloru włosów,może wtedy zmienie też nick;-);-);-);-);-);-);-):-p:-p:-p

Mateuszek spi już 1.5 godz.Jakiś taki niemrawy dziś, niby nic mu nie jest, ale taki marudny i wogóle....W nocy nie spał dobrze...Mam nadzieję, że wstanie w lepszym nastroju i z lepszym samopoczuciem.

reklama
U nas na szczęście nocki wróciły do normy- młody śpi od 7.30 do 7-mej. Ale w ciągu dnia z jego nastrojami bywa różnie :eek:

Ja też myślę Asiu nad swoimi paznokciami. Może jakieś tipsy sobie strzelę przed wyjazdem do Zakopca? Kolor włosów pozostawiam ten sam, natomiast teraz mam fazę na zapuszczanie. Włoski się po ciąży zregenerowały, więc dosyć podcinania i cieniowania. Na wiosnę przywita Was długowłosa Iwon ;-) :tak:

Dasaria, pokaż że się w tych rudawych włoskach. Pozwól, że wydamy wyrok, bo coś mi się zdaje, że zbyt surowo siebie osądzasz ;-)

Dziewczyny, z BB faktycznie ostatnio lipa :no: Gdzie są posty tych, które niegdyś tak namiętnie się udzielały? Tusia, Edytka, NiaNia, kaśka? Elfik ma nerwa, to jej nie wymieniam.. Smutno to i nie tak, jak zawsze :no:

wizyta u lekarza sie powiodla - slyszalam bicie serducha naszej kruszynki:-D :-D :-D .
Martusiu - my plci dziecka jak ostatnio nie bedziemy poznawac - sprobujemy znow wytrzymac:baffled: . chociaz tym razem duzo bardziej zrzera mnie ciekawosc - no ale moje motto: DAM RADE:eek: :laugh2: :happy: :-)

aneczko bardzo sie ciesze, ze dzidziuś rosnie zdrowo!!
mysle sobie czasem o Tobie, jak to bedzie ja urodzisz maluszka, jejuu chyba wszystkie bedziemy obgryzac pazurki z niecierpliwosci!!!!!

Hej kobitki,

Nianiu - nie trzymam kciuków za Ciebie, bo jak trzymałam za siatkarzy to przegrali :-p :cool2: :eek: , więc nie trzymam i na 100% będzie ok :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

...i wiesz co ?????????
UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-)

Jestem w kolejnym III etapie. Zrobiłam podobno bardzo fajne wrazenie. Spotkanie trwało godzine i byłam maglowana przez trzy osoby, które na przemian zadawały mi mnóstwo pytań.

Tym razem TESTY !!
Ale obawiam się, ze moze być bardzo trudno. Testy trwają 4 godziny. Mnóstwo pytań, bardzo mało czasu. Testy analityczne, sporo liczenia, skojarzeń liczbowych, słownych. POtem test osobowości i tes ze znajomosci excella. Brzmi nieźle co ?
No nic próbuje, choć nie łudzę się. ;-) Co bedzie to bedzie.

Wszytsko sie zmienia. Mój mąż dostał wczoraj ogromny awans i teraz jest juz REGIONALNYM KIEROWNIKIEM SPRZEDAZY NA WARSZAWE I ŁÓDŹ :-)
Istane szlaeństwo. Wczoraj się dwoeidzielismy wiec bylo małe party. Zamówiłam piekny tort z napisem GRATULACJE KIEROWNIKU , kupiłam Chivas - najelpsze whiskey z komplecie ze szklaneczkami i wczoraj czcilismy sukces mojego ŁOSIA.

Oj dzieje sie dzieje!!

Tesknie za WAmi :elvis: :elvis: :elvis:

No to bravo NiaNiu dla Ciebie i dla łosia :tak: :cool2: Wprawdzie miałaś mieć krechę za to, że nie odezwałaś się od razu po spotkaniu :frown: , ale skoro przynosisz taaakie dobre wieści, wybaczamy ;-) :tak: :cool2: :elvis: :elvis:

No to bravo NiaNiu dla Ciebie i dla łosia :tak: :cool2: Wprawdzie miałaś mieć krechę za to, że nie odezwałaś się od razu po spotkaniu :frown: , ale skoro przynosisz taaakie dobre wieści, wybaczamy ;-) :tak: :cool2: :elvis: :elvis:

Przepraszam bardzo kochane moje
dziekuje za pamieć wszytskim Wam!!
nie wiem co bedzie dalej, na nic się nie nastawiam bo teraz przede mna kawał ciazkij roboty z tymi testami.
Tak sobie pomyslałam, ze jak je zrobie to chyba wreszcie podbuduje swoje ego...
Ale boje sie!!

reklama
Gazelciu kochany wszytskiego najlepszego kochanie!!!! Obyś zawsze była tak ciepła i subtelna. Oby spełniły sie Twoje marzenia. Cudownego mieszkanka i samych przespanych nocy!!!!!:-) :-) :-)

Do góry