reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witaj hanti :)

a u nas co do pieluchy...........mielismy takowy zamiar ale nie mamy ceratek, tymi za chiny nie usiadzie na nocniku-nie bede go katowac tak jak lalka nic na sile ;-),no i chlodnawo mamy raczej

a smok a niech jeszcze troszke sobie possie-----my may taki problem wielki TESCIOWA !!! prawie calymi dnai spi juz mam tego dosyc !!!! czwarty tydzien na nocke sobie bierze i masakra w dzien jest stres bo tymik nie graj w pilke za glosno jak przechodzimy przez przedpokoik t tymcio ciiii bo babcia spi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: w lazience wode jak spukuje to stres ze ksiezniczka zaraz wstanie czy to samo jak tymikowi tylek myje...........................MAM DOSC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kredziu dobrze,ze podchodzisz do sprawy włosów
tak luzacko.................ja często miałam jazdy po fryzjerach
i bywało,że nie bardzo się cieszyłam nowa fryzurką
no,ale włosy nie zęby...........odrosną:tak: :tak: :tak: ;-)

wiesz kasia nie jest zle ale jednak jakos tak wolalabym miec jednakowe dlugosci po obu stronach !!! juz nawet z tymi schodami...........to ja lepiej zaczelam sobie cieniowac maszynka jednorazowa do golenia :szok: no ale tak co innego jak by mi reke chlasnela ;-)

no i na tych fotkach ktore mam niebardzo to widac troszke widac ale nie tak bardzo i tych schodow tak nie widac...........jesli pojedziemy do pl to chyba jeszcze w wigilie jak sie da poprosze anie o jakas wizyte na szybkie wyrownanie :baffled:

Kredzia witaj!
teściowe..........temat rzeka i to rwąca,
obyście kochana,jak najszybciej na swoim byli
miałabys spokój i ona też inaczej by na wszystko
patrzyła.................a gdybys nie chciała jej widzieć,
to byś nie widziała:elvis: :-) :happy:

babulki nie macie jakiegoś kontaktu z Manią???
nie pamiętam,czy Mania pisała,co i jak bedzie w Pl
i kiedy spodziewa się pierwszy raz do nas zajrzeć:baffled: :eek: :confused:

reklama
Do góry