reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cmoki dla Was kochane ;-)

Elfik, przy okazji chciałam Ci napisać, że Weronika jest śliczna (ale to już wiemy), ale najwazniejsze, że teraz to już nie jest z niej taki całkiem tatuś. Robi się coraz bardziej "mieszana" i widzę w niej dużo Ciebie :tak: Zwłaszcza układ nosek-usta :tak:

Elen-dir, o adopcji afrykańskich dzieci nie słyszałam bliżej, za to kuzynka mojego łosia z mężem mają, jak to nazwać, organizajcę? zajmującą się adopcją dzieci tybetańskich :tak: Włożyli w to dużo serca. Ania jest naukowcem, a Tomek buddystą, stąd te zamiłowania. Wiele podróżują i robią kawał dobrej roboty, a wkrótce być może uda im się sprowadzić do Polski dziewczynkę, którą sami tam zaadoptowali..
Jakbyś chciała dowiedzieć się czegoś więcej, to podam Ci adres ich stronki internetowej :happy:

reklama
Witam

Oliwier też nie ogląda telewizji, już kilka razy właczałam mu Teletubisie i nic go to nie interesowało

Iwon no nie ciekawa sytuację miałaś można było się nieżle przestraszyć
Ja też uważam że to jakaś reakcja uczuleniowa tylko na co:eek:

hej babeczki :-):-):-)

narazie sie tylko przywitam i zmykam cos porobic w chalupie.........
musze sie czyms zajac, zeby nie myslec za duzo.......
ehhh..........

jeszcze tylko Iwonka: to była sztandarowa reakcja alergiczna, moim zdaniem napewno pokarmowa, opuchlizna, dusznosc, wysypka pewnie tez i swedzenie....ostatnio moja kolezanka w pracy miała to samo, podalismy jej leki i za moment przeszło.....
po testach powinno byc wszystko wiadomo!!!!!
elviski dla Ciebie :elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Do góry