reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

nie wydaje by sie powiększał,no może trochę,
wyglądało to jakby się wdał stan zapalny,
a wielkość tak do 2cm średnicy

szkoda mi trochę kasy,bo te badania płątne są,
a koszt niby nie duży,jakby miał życie uratować,
ale to zawsze 45zł.............wolałabym na coś innego wydać

z tego co piszesz, to chyba nie jest borelioza.........
przy tej chorobie rumien jest naprawde duzy.........

jesli lekarz nic nie mowił to chyba nie ma sie co bac!!!!!
to On powinien cie skierowac na badanie.............

reklama
nie wydaje by sie powiększał,no może trochę,
wyglądało to jakby się wdał stan zapalny,
a wielkość tak do 2cm średnicy

szkoda mi trochę kasy,bo te badania płątne są,
a koszt niby nie duży,jakby miał życie uratować,
ale to zawsze 45zł.............wolałabym na coś innego wydać
Kasiu najpierw idz do lekarza pierwszego kontaktu , on jak zobaczy ta rane to bedzie wiedział czy trzeba te badanie robić :tak:

hmmm, no dziękuję szanownej koleżance za takie o mnie zdanie hehe!
Wyszło na to żem flegma ?:laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p :-p :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

ps. jak się denerwuję to nie z klasą hhehe, rzucam mięchem na prawo i lewo:cool2: :cool2:

co?? jakoś nie przypominam sobie żebym cos takiego kiedykolwiek napisała..
ale dobra juz siedze cicho :zawstydzona/y:

Witam,

Iwon-podstarzała rówieśniczko 100 lat ;-):-):cool2::elvis:

A tak na serio to też mnie łapia doły, że już tyle lat minęło i trzeba kremy przeciwzmarszczkowe używac :cool2: :-p :zawstydzona/y: :eek:
boshh co wy tak z ta starością? kremy jakies? Baby przeciez Wy smarkateria jesteście jeszcze straszna! Martwic sie bedziemy po 40stce :tak:

Jeszcze tylko wam powiem, że byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Maciuś mnie zszokował, bo nawet nie pisnął, uśmiechał się tylko do pani doktor i czarował pielęgniarkę :-) Waży 11,5 kg i ma 84 cm wzrostu.
noo zuch Maciuś !! I duży chłopak Kaludio, chyba po Twoim Mężu co?
aaaaaaaaaaaaa..... o to chodzi! już działamy w tej kwestii. zapraszam na: e77.znajomi.interia.pli choć więcej tam Julki to na jednym zdjęciu też się pokazuję;)
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Elen fajna z Ciebie kobitka, masz śliczną córcie i przystojnego łosia, słowem super rodzinka :tak:

zobaczcie to internetowy test ciążowy ;) trzeba przyłozyc kciuk do monitora w miejsce tego zielonego kwadracika na 1,5-2 minuty, jesli bedzie czerwony to test pozytywny a jesli niebieski to negatywny
wyszło mi ze jestem w ciaży , co prawda mój ginekolog sie z tym nie zgadza ale co tam ....;-)

zobaczcie to internetowy test ciążowy ;) trzeba przyłozyc kciuk do monitora w miejsce tego zielonego kwadracika na 1,5-2 minuty, jesli bedzie czerwony to test pozytywny a jesli niebieski to negatywny
wyszło mi ze jestem w ciaży , co prawda mój ginekolog sie z tym nie zgadza ale co tam ....;-)
zmienił sie na czerwony................czyli co???

zawsze wiedziałam,ze każda dieta polega głownie na silnej woli i ja staram sie takowa miec ale zobaczcie same jakie kłody rzucane mi sa pod nogi :baffled:
mąż przyniosł paczke dla dziecka na świeta-dostał w pracy
amux4.jpg

reklama

Elfik ja tez niby w ciąży,
zaraz do łosia zadzwonię.................hiihihihhihhihihi

a pisze tam o typach monitorów,bo to chyba rosyjski test,
a oni tam biorą pod uwagę monitor LCD:-p :happy: :baffled:

Do góry