reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Iwon szkoda,ze nie trafiłam..............buuuuuuuuuuuuuuuuu

ale mam nadzieję,że życzenia się spełnią:tak: :-)

a jak Twój mąż.............lepiej już,
mam nadzieję,że na tyle wydobrzał,
iż ten wieczór fajowsko spędzicie:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

a co do wieku,to kryzys następuje przy 30,
(tak na marginesie Iwon jesteś w wieku mojej siostry;-) :tak: )
a teraz prosze nie marudzić,bo co ja mam powiedzieć,
jak za równe 3 miesiące kończę aż.......................33
i jeszcze parę innych laseczek z bb

reklama
a co do tych badań to pódę
do lekarza pierwszego kontaktu
i porozmawiam,jeśli zdecyduje,że trzeba to zrobię
badania

dzięki kochane za pomoc Alka,Joasiu,Elficzku:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

zawsze lepiej jest taką sprawe przemyśleć,
by się nie zbłaźnić żądając czegoś co zbędne:baffled: :eek: :cool2:

Hello :)
ja tylko na chwilk,e, bom ciekawa co u Was

po rozwieszeniu prania, posprzataniu zabawek w całym domu wkoncu moge usiasc z kawa.......:happy::happy::happy:

gazelka ja tez chetnie zobacze jak Maciejka udaje tarznana..........hehehe
qrteczka kiedy ja wkoncu zawitam do tej warszawki..........mam nadzieje, ze bedzie jakies zaproszenie na parapetowke hehehe :cool2::cool2:

Joasia, no mam nadzieje, że nam wypali z mieszkankiem. Na razie ceny rosnąąąąąąąąąąąąąąą :szok: :eek: :dry: Hm.. trzymaj kciukaski :tak: :-)

zawsze wiedziałam,ze każda dieta polega głownie na silnej woli i ja staram sie takowa miec ale zobaczcie same jakie kłody rzucane mi sa pod nogi :baffled:
mąż przyniosł paczke dla dziecka na świeta-dostał w pracy
amux4.jpg
patrząc na ten zestaw to dla mnie wszystko jasne - grześki dla Grzesia, a reszta dla Ciebie ;-) :tak:

reklama
Iwonko, serdeczne życzenia z okazji dnia rodzin! Radości na codzień, realizacji postanowień, wielu balang i super wrażeń przez cały następny rok.

A kolejną kreską w kalendarzu nie zawracaj sobie głowy - czy to teraz wiesz oddałabyś za swoje wczesne lata dwudzieste? Dojrzałość tez ma swoje zalety

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry