reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon szkoda,ze nie trafiłam..............buuuuuuuuuuuuuuuuu

ale mam nadzieję,że życzenia się spełnią:tak: :-)

a jak Twój mąż.............lepiej już,
mam nadzieję,że na tyle wydobrzał,
iż ten wieczór fajowsko spędzicie:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

a co do wieku,to kryzys następuje przy 30,
(tak na marginesie Iwon jesteś w wieku mojej siostry;-) :tak: )
a teraz prosze nie marudzić,bo co ja mam powiedzieć,
jak za równe 3 miesiące kończę aż.......................33
i jeszcze parę innych laseczek z bb

reklama
a co do tych badań to pódę
do lekarza pierwszego kontaktu
i porozmawiam,jeśli zdecyduje,że trzeba to zrobię
badania

dzięki kochane za pomoc Alka,Joasiu,Elficzku:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

zawsze lepiej jest taką sprawe przemyśleć,
by się nie zbłaźnić żądając czegoś co zbędne:baffled: :eek: :cool2:

Hello :)
ja tylko na chwilk,e, bom ciekawa co u Was

po rozwieszeniu prania, posprzataniu zabawek w całym domu wkoncu moge usiasc z kawa.......:happy::happy::happy:

gazelka ja tez chetnie zobacze jak Maciejka udaje tarznana..........hehehe
qrteczka kiedy ja wkoncu zawitam do tej warszawki..........mam nadzieje, ze bedzie jakies zaproszenie na parapetowke hehehe :cool2::cool2:

Joasia, no mam nadzieje, że nam wypali z mieszkankiem. Na razie ceny rosnąąąąąąąąąąąąąąą :szok: :eek: :dry: Hm.. trzymaj kciukaski :tak: :-)

zawsze wiedziałam,ze każda dieta polega głownie na silnej woli i ja staram sie takowa miec ale zobaczcie same jakie kłody rzucane mi sa pod nogi :baffled:
mąż przyniosł paczke dla dziecka na świeta-dostał w pracy
amux4.jpg
patrząc na ten zestaw to dla mnie wszystko jasne - grześki dla Grzesia, a reszta dla Ciebie ;-) :tak:

reklama
Iwonko, serdeczne życzenia z okazji dnia rodzin! Radości na codzień, realizacji postanowień, wielu balang i super wrażeń przez cały następny rok.

A kolejną kreską w kalendarzu nie zawracaj sobie głowy - czy to teraz wiesz oddałabyś za swoje wczesne lata dwudzieste? Dojrzałość tez ma swoje zalety

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry