reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dobra babulce ja znikam na chwilek kilka!!!

chciałam jeszcze napisac, ze fantastyczne z was babeczki!!!!!
ale to juz chyba wiecie!!!!

do pozniej :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
pewnie że wiemy :tak: :-) :-) :-D :elvis:

ja też oddalam się na chwil kilka, bo jutro rano wyjeżdżamy a jeszcze w ogóle nie jesteśmy spakowani :szok: :szok: :szok: :szok:

reklama
:szok: :szok: ale masz fajną fryzurkę, ja zawsze marzyłam o takich włosach :tak: :tak: :tak: , Juleczka bardzo do Ciebie podobna, wiadomo po kim odziedziczyła urodę :tak: :elvis:

ehhhh, ale mnie skomplementoiwałaś! :zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a wszyscy mówią, że do Marka :-)
dzięki za pozytywną ocenę mojej fryzury - niestety nic innego nie da się z nimi zrobić :-( a chciałabym mieć długie blond loki.... Julke kręca sie loczki z tyłu główki - to po tacie na 100%!

kasiu ( hanti) z ta boreliozą to jest tak, ze zaraz po usunieciu, albo jeszcze przed usunieciem wystepuje duzy rumien wokol kleszcza albo sladu po Nim, jesli nie wystapił w ciagu tygodnia od ugryzienia to borelioza jest chyba wykluczona......
moze to Twoje osłabienie jest spowodowane poprostu osłabieniem jesiennym????
Joasiu miałam zaczerwienienie po wyciągnieciu kleszcza,
wokół rany i nawet takie zgrubienie mi się zrobiło,a utrzymywało się
dosyć długo bo ze dwa tygodnie,a teraz mam tak,że mi tak jakby tam ciarki
przechodziły w tym miejscu

tylko,że ja to pokazywałam lekarzowi i on mi nic nie mówił,
tylko maść przepisał by sie wygoiło:-(

fuj!
jestem :-)
właśnie przez przypadek łyknęłam sobie kawy mojego łosia- Z CUKREM bleeee
ide poczytac co tam....

kasia ale jakiej wielkosci ten rumien????
bo to normalne, ze troche było to mirjsce zaczerwienione, ale czy ten rumien sie z czasem powiekszał???

nie wydaje by sie powiększał,no może trochę,
wyglądało to jakby się wdał stan zapalny,
a wielkość tak do 2cm średnicy

szkoda mi trochę kasy,bo te badania płątne są,
a koszt niby nie duży,jakby miał życie uratować,
ale to zawsze 45zł.............wolałabym na coś innego wydać

reklama

robiłam...wyszło ze jestem niekonsekwentna i takie tam:baffled:

hehe a mi wyszło prawie super- mama
hehe żart jakis czy co?
Elficzku, bardzo, bardzo podoba mi się twoje podejscie do sprawy, a wszelakie rady typu "a może jest głodny i dlatego płacze" mnie wkur...ją na maksa :-)
No to sie zgadzamy kochana w tej kwestii :tak:

Do góry