reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurcze .... komp mi szaleje..
wczoraj Grzes załozył nowa karte graficzna i teraz jak pisze i chce użyc literki ci(c z kreską) to mi wyskakuje okienko z ustawieniami do tej karty :baffled: :eek: bez sensu, ja nic nie chce ustawiac tylko CI napisac
jakis menager ekranow czy cos kurcze :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
mój też ostatnio bąkał o nowej karcie graficznej,
a teraz to mi komp po prostu muli
i trafia mniw ysyłanie postów

Elfik Weronisia śliczna w suwaczku:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
dzieki Kasiu za komplement dla łobuza mojego
a mnie wkurza bb bo jak otwieram strone to najpierw mam biala kartke i z boku reklame tego konkursu a potem na dole dopiero normalny tekst
ehhhhhhhhhhh :no:
ide obiadek podgrzac dla dziecka

Hanti- Kasieńko życze zdrówka, połóz sie kochana do łóżka, oznajmij łosiowi ze jestes chora i nie rób NIC aż Ci przejdzie choróbsko :tak:
nici z tego łosiek ma popołudniówkę
i nie ma jak się zamienić,
ani wolnego wziąść,
ale dopołudnia spałam ile się dało

wczoraj w Biedronce kupiliśmy Otylci,
takie rogi renifera,ale było radości w domciu
http://www.biedronka.pl/str/2/i/822.php
a jako ozdobę koło łóżeczka kupiliśmy Mikołaja
http://www.biedronka.pl/str/2/i/823.php

ciekawa jestem,czy bedzie lubiła siedzieć w sypialni,
jak jej go włączymy,bo teraz ciągle go pokazuje
i woła,pewnie bym go włączyła,bo wczoraj jej pokazałam