reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzisiaj nie mam z kim lufkowac hihihi
łosiek poszedł do pracy, wroci baaaaardzo pozno, zostaje po jakimstam koncercie jeszcze na bankiecie firmowym, wiec ja siedze w chalupie!!!

mi jakos wodka nie wchodzi..............chyba lekkie obrzydzenie po tym jak swoich czasow pilam z gwinta (ze sie tak brzydko przyznam ;) ) i bez popitki a razu pewnego na aty imieninach albo mamy:eek: sama wyciagnelam 0,75 zubrowki................w niecale 3 godziny..........................bleee odrzuca mnie na sama mysl
ù

a ja teraz koloruje teletubisiowa kolorowanke dla tymika................bo ostatnio caly czas mi ja nosi i kaze sobie opowiadac :tak:

mi jakos wodka nie wchodzi..............chyba lekkie obrzydzenie po tym jak swoich czasow pilam z gwinta (ze sie tak brzydko przyznam ;) ) i bez popitki a razu pewnego na aty imieninach albo mamy:eek: sama wyciagnelam 0,75 zubrowki................w niecale 3 godziny..........................bleee odrzuca mnie na sama mysl
ù

a ja teraz koloruje teletubisiowa kolorowanke dla tymika................bo ostatnio caly czas mi ja nosi i kaze sobie opowiadac :tak:

ja kredziu tez za bardzo nie przepadam za wodeczka ale wczoraj pilismy za nasz staz........wiec nie mogłam odmowic, a tak to wole np. drineczki!!!

ja sobie zaraz lufke wciągnę na rozgrzewkę przed spotkaniem hehe :-)

Julka odkręciła kaloryfery na maxa jak matka siedziała w lazience i w domu jest jak w saunie !
boszzzzzzzzzz, już kątem oka widzę rachunek za CO !

121mz5.jpg
A to moja lufka wieczorna.
Kupiłam sobie coś takiego w Niemczech i bardzo mi posmakowało.:-):-):-)

reklama
co do kolorowanek, to kuba własnie wciągnął kredkę swiecową -fuck...lecę do niego .pa
aniu cala :szok: czy tez zgryzl ?
tymi gustuje w swiecowych ostatnio ale takze w woskowych podgryza drewniane a siostra mlodego z genialnym pomyslem dzis do mnie kupcie mu mazaki a ja jej na to ze mazaki to wsysa zakretki :szok: i boje sie ze wciagnie ja :eek:

Do góry