reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja Tylko się z wami przywitam łikendowo i zmykam. Nastrój mam nie za bardzo:-:)-:)-:)-:)-:)-(, zatem biore sie za sprzątanie, może mnie odpręzy.

Aniu kochany ten Twój R.
sweterek śliczny.................też bym sie w nim zakochała
po prostu miodzio.............:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

buciki Kubusia tez świetne:happy:

ja też często coś kupuje na szybko a później żałuje ...
heh znam to mamy z mlodym to samo ! dlatego tez kasa nas sie nie trzyma bo niezawsze jest zakupione cos zlego..........................tak tez bywa przemyslimy w domu i stwierdzimy ze tamto inne co zostal ow sklepie byloby lepsze.....................ale akze mamy problem nop jesli chodzi o zabawki dla tyma ! kupimy a pozniej (mlody nie tyle co ja) w domku myslimy fajne ale nie do konca to potrzebne :-p moglibysmy np te pieniazki wrzucic do skarbonki (ktora jest pusta !) na np wynajm mieszkania :baffled:

tak wogole witam..........................

jestem detka ble zle sie czuje glowa mnie boli wypialm 2 kawy, nos mam zapchany albo raczej gardlo no sama nei wiem gdzies daleko w nosie ;-)
tymi ma korbe.....................chyba ida mu zebiska znowu.....................
wczoraj robil drake mega o kredki ze mu zabralam swiecowe bo zgryzal, pozneij mniejsza juz o to ze zabralam mu zatyczke do kontaktu bo chcial ja wtykac (po tlumaczeniu wielokrotnym ze NIC nie wolno dziecim wtykac do kontaktow bo to i tamto ..............chyba zakumal bo przestal buczec)
dzis draka bo nie dam mu plyt, pozniej bo sie nie ubierze, .............

chodzi i buczy taka mala marudka...................................niedawno dopiero poszedl spac :baffled:

kurcze nie wiem co tu mialam pisac bo tak jednym okiem przelecialam...............

ale lila gratulacje !!!!!!!!!!!!! ae sie ciesze !!!!!!!!!!! i trzymam kciukaski za szybka i superowa opiekunke !!!!

maniulku kochana :elvis::elvis::elvis: trzym sie dzielnie i zdrowka dla tymika i gabki!!!

aniu no no ten twoj R zablysnal swietny pomysl kochany chlopina :)

asiu i aniu buziaczki na bolaczki

Hejooo :-)

- piję 2 kawę;
- Julka tańczy obok mojego fotela z jabłkiem w ręku;
- mam ochotkę na relaksującą kąpiel z dodatkiem pachnącej soli (ale mamy gościa, hymm, kandydata na konsultanta i mój małż go odpytuje, no to przecież nie pójde się teraz kąpać...);
- idę dziś na babską imprezę razem z trójmiejskimi mateczkami (a jestem w proszku);
- jak sie pije whisky? z colą i lodem? w jakich proporcjach :-O (gazelaczku podpowiedz proszę heheh)

noooooooooooooo
co dalej co dalej....

reklama
ooooooooo imprezka sie szykuje hehehe :happy::happy:

edziu ja pije 1/3 wiskacza, 1/3 coli i lod ile wlezie!!!

a ja siedze i pije zimne piwko..............................relaksacje czas zaczac!!!!

Do góry