reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam,
ja też ostatnio o wiele za dużo sobie pozwalam i jem praktycznie cały czas :sorry2: :-p ,
Aniu ja też poproszę cwiczonka, na priv wysyłam mój adres,
dzięki :-)

reklama
mam mocne postanowienie nie jedzenia słodyczy,
a i kupilam sobie zielona herbatę,
tylko nie wiem kiedy ja pić???

Ja uwielbiam zieloną herbatę i tylko taką piję. U nas w domu nie ma innej. Tzn. jest jedna paczka czarnej dla gości :-) Nawet Maciek pije zieloną. Tyle, że my pijemy taką z dodatkami typu ananas, lawenda i takie tak duperele pięknie pachnące...

oj znowu pustki wielkie
ja też sie na dzisiaj odmeldowywuje :tak:
położe Weronike spać a potem jeszcze troche poćwicze i zabieram sie za nową ksiązke :tak:
tak wiec do jutra kochane

dziewczynki kochane wyslę każdej tylko ze obiecuję jutro, bedzie się cholerstwo załaczało przez 4 godziny wiec nie bede Kuby męczyc właczonym kompem, ale jutro na 100% Wam wyslę...

wiecie byłam dzis z Kubą w krikolandzie i nagle widzę, wchodzi moja koleżanka ze szkoły muzyczne, nie jakas przyjaciółka ale laska któa tez gra na flecie wiec chciał nie chciał miałysmy troche kontaktu ze sobą...panna przeprowadziła się 4 lata temu do mojego miasta i ma 2,5 letniego synka a obecnie jest w 7 m-cu w ciązy, ale czad...swiat jest autentycznie mały. Jutro oczywiscie wspólny spacerek :)

a ja wcale nie przepadam za ostanią serią Magdy M :-( tak naprawdę to pierwsza był aciekawa i zaskakująca, a teraz wszystko takie przewidywalne :crazy:
ja mam dokładnie takie samo wrażenie,
są nawet dni,że nie mam ochoty oglądać
tego filmu i wybieram inne propozycje:tak: :sorry2: :happy2: :crazy:

Ja uwielbiam zieloną herbatę i tylko taką piję. U nas w domu nie ma innej. Tzn. jest jedna paczka czarnej dla gości :-) Nawet Maciek pije zieloną. Tyle, że my pijemy taką z dodatkami typu ananas, lawenda i takie tak duperele pięknie pachnące...
ja właśnie mam Klaudio taką pachnącą,
a co do czarnej herbaty,u nas też dla gości,
bo od jakiegoś juz czasu my pijemy owocowe:-D :tak:

reklama
Do góry