reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
mam mocne postanowienie nie jedzenia słodyczy,
a i kupilam sobie zielona herbatę,
tylko nie wiem kiedy ja pić???
Ja uwielbiam zieloną herbatę i tylko taką piję. U nas w domu nie ma innej. Tzn. jest jedna paczka czarnej dla gości :-) Nawet Maciek pije zieloną. Tyle, że my pijemy taką z dodatkami typu ananas, lawenda i takie tak duperele pięknie pachnące...
Joaska
Lipcowe mamy '05
jestem kochaniutkie :-):-)
Anikaa
Fan(ka)
dziewczynki kochane wyslę każdej tylko ze obiecuję jutro, bedzie się cholerstwo załaczało przez 4 godziny wiec nie bede Kuby męczyc właczonym kompem, ale jutro na 100% Wam wyslę...
wiecie byłam dzis z Kubą w krikolandzie i nagle widzę, wchodzi moja koleżanka ze szkoły muzyczne, nie jakas przyjaciółka ale laska któa tez gra na flecie wiec chciał nie chciał miałysmy troche kontaktu ze sobą...panna przeprowadziła się 4 lata temu do mojego miasta i ma 2,5 letniego synka a obecnie jest w 7 m-cu w ciązy, ale czad...swiat jest autentycznie mały. Jutro oczywiscie wspólny spacerek
wiecie byłam dzis z Kubą w krikolandzie i nagle widzę, wchodzi moja koleżanka ze szkoły muzyczne, nie jakas przyjaciółka ale laska któa tez gra na flecie wiec chciał nie chciał miałysmy troche kontaktu ze sobą...panna przeprowadziła się 4 lata temu do mojego miasta i ma 2,5 letniego synka a obecnie jest w 7 m-cu w ciązy, ale czad...swiat jest autentycznie mały. Jutro oczywiscie wspólny spacerek
hanti
Lipcowe Mamy '05
ja mam dokładnie takie samo wrażenie,a ja wcale nie przepadam za ostanią serią Magdy M :-( tak naprawdę to pierwsza był aciekawa i zaskakująca, a teraz wszystko takie przewidywalne
są nawet dni,że nie mam ochoty oglądać
tego filmu i wybieram inne propozycje
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja własnie kupiłam sobie bluzeczke do pracy
l
H&M ..Czerwone POLO ..IMPREZOWE .. Super .. M (140774743) - Aukcje internetowe Allegro
l
H&M ..Czerwone POLO ..IMPREZOWE .. Super .. M (140774743) - Aukcje internetowe Allegro
hanti
Lipcowe Mamy '05
ja właśnie mam Klaudio taką pachnącą,Ja uwielbiam zieloną herbatę i tylko taką piję. U nas w domu nie ma innej. Tzn. jest jedna paczka czarnej dla gości :-) Nawet Maciek pije zieloną. Tyle, że my pijemy taką z dodatkami typu ananas, lawenda i takie tak duperele pięknie pachnące...
a co do czarnej herbaty,u nas też dla gości,
bo od jakiegoś juz czasu my pijemy owocowe
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
no no Joasiu czerwone.............imprezowe,a ja własnie kupiłam sobie bluzeczke do pracy
l
Twoi koledzy jeszcze faktycznie przyniosą Ci pierścionek
z brylantem wielkości grochu ;-)
bluzeczka fajna,będziesz ładnie wyglądać w tej czerwieni:-)